almike88 parašė:
Sveikos kur patartumėt privatu ginekologa jonavoje?
Tai kad turbūt tik Kraptaviciene yra 🤔 Rupsiene šiuo metu nepriima atšaukė vizitus kuriam laikui.
almike88 parašė:
Sveikos kur patartumėt privatu ginekologa jonavoje?
Tai kad turbūt tik Kraptaviciene yra 🤔 Rupsiene šiuo metu nepriima atšaukė vizitus kuriam laikui.
Agnė M.A. parašė:
Supratau tada ačiū🙂
Agnė M.A. parašė:
Del saviizoliacijos atsauke vizitus, nezinot? Nes ji Kauno mazylio gimdymo namuose dirba, ten covid 19.
Kristinele86 parašė:
Del saviizoliacijos atsauke vizitus, nezinot? Nes ji Kauno mazylio gimdymo namuose dirba, ten covid 19.
Net nežinau aš maniau kad dėl to viruso mazylyje bet va jau paskyrė vizitą 11d man. Tai kaip ir nepraėjo 14d gal nebent tyrimus turėjo pasidaryt ir grįžo dirbt
Agnė M.A. parašė:
Net nežinau aš maniau kad dėl to viruso mazylyje bet va jau paskyrė vizitą 11d man. Tai kaip ir nepraėjo 14dgal nebent tyrimus turėjo pasidaryt ir grįžo dir…
Tai turbut padare tyrima ir neigiamas, tai nors tiek, nes as kaip tik lankiausi pas ja, o po dienos Mazylyje diagnozavo slaugytojai. 🙂
Cukrainė parašė:
Sveikos ar yra Jonavoje mamyčiu 21-25 metu tarpe norinčiu susibendrauti pasivaikscioti, paplepet, kavos atsigerti ar siaip kur išeiti? Parašykit man 🙂
Yra
Fejonza parašė:
Ar yra gimdziusiu 2020-01-28?
Aš 2020-01-27