diana199 parašė:
Labas, taip nestuma jau rodytu, kiek dienu veluoja mm?
Kita savaite turi pasirodyt, bet atsirado pykinimas, galvos svaigimas, padaugejo isskyru baltu, kreminiu. Ovuliacijos diena ir vaisingomis dienomis mylejomes be apsaugu.
diana199 parašė:
Labas, taip nestuma jau rodytu, kiek dienu veluoja mm?
Kita savaite turi pasirodyt, bet atsirado pykinimas, galvos svaigimas, padaugejo isskyru baltu, kreminiu. Ovuliacijos diena ir vaisingomis dienomis mylejomes be apsaugu.
Sveikos merginos! Po šiandien dienos esu labai sunerimus. Lankiausi soliariume kaip visada. Isejus is jo jauciausi labai blogai, svaigo galva. Vos atsisedus i masina apsivemiau. Grizus namo pastebejau pakraujavima. ( menesines veluoja 1 men) . Gal esat kazkuri susidurusi su panasia situacija?
Menesines niekada pas mane nebuvo reguliarios
bhty12 parašė:
Sveikos merginos! Po šiandien dienos esu labai sunerimus. Lankiausi soliariume kaip visada. Isejus is jo jauciausi labai blogai, svaigo galva. Vos atsisedus i masin…
Nestumo testo nebandet daryt? Tiek veluojant jei yra jau rodytu, bet suprantu, kad nereguliarios, bet su tokiais simptomais manyciau, kad galimas nestumas
Ievusiokas parašė:
Nestumo testo nebandet daryt? Tiek veluojant jei yra jau rodytu, bet suprantu, kad nereguliarios, bet su tokiais simptomais manyciau, kad galimas nestumas
Siandien buvau nusiteikus jau vaziuoti nusipirkti testuka, bet ryte pasirode siek tiek pakraujavimas. Visada pirma diena menesiniu buna pati skausmingiausia, bet taip pirma karta lyg nieko nebutu buve, jokiu skausmu, nieko. Kaip manot ar vertetu vis tiek pasidaryti testuka?
bhty12 parašė:
Siandien buvau nusiteikus jau vaziuoti nusipirkti testuka, bet ryte pasirode siek tiek pakraujavimas. Visada pirma diena menesiniu buna pati skausmingiausia, bet ta…
Del viso ko pasidarykit, turiu daug pazistamu merginu kurios mm turejo net iki 3men, tada galit pasidaryt ir bus aiskiau 😉
Andži01 parašė:
sveikos, susiduriau su nežinoma situacija, planuoju neštuma bet niekaip nesigauna, paskutines mm buvo liepos 2d. liepos 22d psirode kraujukas bet nedaug, o dabar ve…
Kaip matau jusu ciklas trumpas ir sunku pagauti ov, manau kad jums ovuliacija vyksta anksciau tai gali but iskart po mm ar net per jas, pabandykit su ov testukais ir bus geriau. Bet su tokia kaip jusu situacija nesu susidurus, apsilankykit pas gine gal ji jums israsytu kokiu ciklo balanso pagert ar dar ka ji turetu tikrai pasakyt ka daryt 🙂
Ievusiokas parašė:
Kaip matau jusu ciklas trumpas ir sunku pagauti ov, manau kad jums ovuliacija vyksta anksciau tai gali but iskart po mm ar net per jas, pabandykit su ov testukais i…
mano ciklas trunka 30d nemanau kad trumpas☺️ tiesiog viduri po ov ant tuoletinio poperio užmačiau krauja, bet tai buvo tiesiog vienas nusivalimas ir daugiau jokio kraujo🤷🏼♀️🤷🏼♀️
bhty12 parašė:
Siandien buvau nusiteikus jau vaziuoti nusipirkti testuka, bet ryte pasirode siek tiek pakraujavimas. Visada pirma diena menesiniu buna pati skausmingiausia, bet ta…
Jei nekantrauja te galite pasidaryti 😉
Aš prieš savaitę pasidariau testą 😁 šiaip dėl įdomumo (ir parodė vaiduokliuka).
Pamiršau paslėpti testą, tai netgi vyras pamatė 😁☺️ ir sakė, na lyg tais ir yra du pagaliu kai, bet...
Ir kita diena pradėjau biski kraujuoti, bet labai skausmingas buvo. Niekada neturėjau skausmingų mmm, ir visada buvo stiprios, o cia ne stiprios mmm ir labai skausmingos.
Andži01 parašė:
mano ciklas trunka 30d nemanau kad trumpas☺️ tiesiog viduri po ov ant tuoletinio poperio užmačiau krauja, bet tai buvo tiesiog vienas nusivalimas ir daugiau jokio …
Tai Cia galimai jum ov pakraujavimas buvo, nes iskart implantacijai per anksti, na Mano nuomone, gal kitos merginos nusimano daugiau, pameginkit i planuojanciu grupe parasyt, jos jums geriau atsakys 😉