kristute1 parašė:
Patikėkit, taip pavyksta dažniau, nei galit pagalvot mano visi trys buvę nėštumai iš pirmo bandymo sveikinimai!
Labai ačiū❤️
kristute1 parašė:
Patikėkit, taip pavyksta dažniau, nei galit pagalvot mano visi trys buvę nėštumai iš pirmo bandymo sveikinimai!
Labai ačiū❤️
Sveikos merginos, mėnesines vėluoja jau 1,5mėn (tačiau kartais man taip būna, nes yra nereguliarios), 04-11 ryte dariausi NT ir parodė teigiamą (pridedu nuotrauką), tačiau, kad būčiau tikra pasidariau dar vieną sekantį rytą(12d) parodė neigiamą, šiandien (13d) dariausi vėl ryte, taip pat neigiamas. Ar didelė tikimybė, kad brokuotas NT? Dariausi pregna+ testą.
elenyteg parašė:
Sveikos merginos, mėnesines vėluoja jau 1,5mėn (tačiau kartais man taip būna, nes yra nereguliarios), 04-11 ryte dariausi NT ir parodė teigiamą (pridedu nuotrauką),…
Didele tikimybe.
Moterys ir tiek parašė:
Kovo 11 paskutinės mėnesinės buvo. Po savaitės turėjau sex. Ar galėjau pastoti?
Taip.
Stebuklobelaukiant parašė:
Taip.
Ačiū supratau.
Sveikos visos, menesines turi buti tik uz keturiu dienu. Krutine siek tiek maudzia bet taip idomiai ties pazastimis, nera sunki. Pasidariau vakare testa tai po kiek laiko pasirode vaiduokliukas bet ne is karto, kita diena ryte pasidarius kita testa nieko neparode. Kaip manote ar galiu tiketi👀
KristinaVil parašė:
Sveikos visos, menesines turi buti tik uz keturiu dienu. Krutine siek tiek maudzia bet taip idomiai ties pazastimis, nera sunki. Pasidariau vakare testa tai po kiek…
Manau, kad cia isdziovimas