Diskusija perkelta iš kitos temos
Dariaus likus 7 dienom iki mm - buvo neigiamas, pakartojau likus 5 dienom iki mm - gana ryški juostelė pasirodė ☺️
gabriele1997 parašė:
Sveikos. Mėnesinės vėluoja 14 dienų. Dariausi testą dienos metu rodė neigiamą (testas clearblue skaitmeninis). Ar gali būti taip kad nėštumo testas parodė neigiamą …
Aš tai kartočiau testą su rytiniu šlapimu. Apskritai, visada tik ir darydavau su rytiniu, kam veltui tuos testus naudoti vidurį dienos ir po to dvejoti, ar klaidingai parodė 🤷 man visus kartus, kai buvau nėščia, tai tik viena diena po nuprognozuotos mėnesinių dienos, kai neprasidėdavo mm, antra juostelė ryški atsirasdavo dar besisiojant ant testo 😂😂
gabriele1997 parašė:
Sveikos. Mėnesinės vėluoja 14 dienų. Dariausi testą dienos metu rodė neigiamą (testas clearblue skaitmeninis). Ar gali būti taip kad nėštumo testas parodė neigiamą …
14 dienų vėlavimą jau rodo testas bet kada. Jei nerodo nėštumo nėra. O vėluoti gali dėl daugelio priežasčių
Leery999 parašė:
Aš tai kartočiau testą su rytiniu šlapimu. Apskritai, visada tik ir darydavau su rytiniu, kam veltui tuos testus naudoti vidurį dienos ir po to dvejoti, ar klaiding…
Jeigu nėštumas tu nors ir vakare daryk bus teigiamas, gali tik klaidingai rodyti neigiama kai tik tik pastojimas vyksta dar per anksti darantis.
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos 🌸 ar tikrai čia gerai matosi 🙊
Taip, čia jau gražus ir gerai matomas vaiduoklis 🤩