Mes buvom apziuroje 6 men pas nauja gydytoja (tuo metu jau pilnai valge koses ir mesyte po biski) - tai prigrase, kad tik arbatini sauksteli duot per diena Nu aisku as nutylejau apie musu valgomus kiekius

toma24 parašė:
Nes tik iš daktarės sako tik daržovių kosytes arba obuolys 🙂
Mes pradėjome nuo vaisiu, tada atsirado daržovės, o jau veliau kruopos. Visos daktarės skirtingai. 😊 👍
Zivilekkk parašė:
Mes buvom apziuroje 6 men pas nauja gydytoja (tuo metu jau pilnai valge koses ir mesyte po biski) - tai prigrase, kad tik arbatini sauksteli duot per dienaNu ai…
Aš ir tilejau nes jau daktarė būtų pasakius dar negalima ir taip toliau 🙂
Zivilekkk parašė:
Mes buvom apziuroje 6 men pas nauja gydytoja (tuo metu jau pilnai valge koses ir mesyte po biski) - tai prigrase, kad tik arbatini sauksteli duot per dienaNu ai…
O jus vištienos filė davėte su bulvyte?
toma24 parašė:
O jus vištienos filė davėte su bulvyte?
Vistiena /kalakutiena su bulve/morka /moliugu
Zivilekkk parašė:
Vistiena /kalakutiena su bulve/morka /moliugu
Sakykit ar jus vaikui duodate gerųjų bakterijų kai pradėjo duoti normalaus maisto? Nes mano vaikui labai uzketeja yra ir tik tuštinasi kas 2 dienas? Nelabai žinau ar galima duoti gal jūs patartumėt 😊ačiū 😊
toma24 parašė:
Sakykit ar jus vaikui duodate gerųjų bakterijų kai pradėjo duoti normalaus maisto? Nes mano vaikui labai uzketeja yra ir tik tuštinasi kas 2 dienas? Nelabai žinau a…
Nedaviau. Jei uzkietedavo, slyvu tyrele suveikdavo. Kai didesne, tai grikiai. Vanduo padeda, bet maniske negerdavo
toma24 parašė:
Sakykit ar jus vaikui duodate gerųjų bakterijų kai pradėjo duoti normalaus maisto? Nes mano vaikui labai uzketeja yra ir tik tuštinasi kas 2 dienas? Nelabai žinau a…
Del geruju bakteriju as turiu labai neigiama nuomone ir ju vaikui be 1 metu (ar vyresniam) niekada neduociau. Faktas, kad zarnynas turi prisitaikyti - jug iki siol gavo tik mp ar pm. Darykit skystas tyreles - maisykit su mp/pm ar virintu vandeniu.
Zivilekkk parašė:
Del geruju bakteriju as turiu labai neigiama nuomone ir ju vaikui be 1 metu (ar vyresniam) niekada neduociau. Faktas, kad zarnynas turi prisitaikyti - jug iki siol …
Duodu ir su virintu vandeniu maistą, bet ir slyvų tyrele nelabai padeda jau viskas prasidėjo kai dar nevalgė jokių košyčiu