30kristina30 parašė:
Darysitės NIPT ,kad taip anksti lyti sužinosit? Gerai ,kad ilgai gaudyti nereikėjo.😍.
Dėl nipt dar neapsisprendėm bet tikiuosi jeigu ir nesidarysim tai per 12 sav skeną pasirodys☺️
30kristina30 parašė:
Darysitės NIPT ,kad taip anksti lyti sužinosit? Gerai ,kad ilgai gaudyti nereikėjo.😍.
Dėl nipt dar neapsisprendėm bet tikiuosi jeigu ir nesidarysim tai per 12 sav skeną pasirodys☺️
ynguse parašė:
A sakot taip anksti pamatys🤔. ?
30kristina30 parašė:
A sakot taip anksti pamatys🤔. ?
Su pirmu vaikučiu mum jau 12 sav viskas pasimatė😊 bet aišku čia laimės dalykas😄
ynguse parašė:
Su pirmu vaikučiu mum jau 12 sav viskas pasimatė😊 bet aišku čia laimės dalykas😄
Kaip faina, tada aš irgi užklausiu kaip eisiu į 12sav. Echo😀
30kristina30 parašė:
Kaip faina, tada aš irgi užklausiu kaip eisiu į 12sav. Echo😀
Papasakosiu trumpai savo istoriją🙂nueinu 12sav.kolkas nemato nieko,poto 22sav.darė echo sako mergaitė,matosi pupelės😁😁😁galvoju jėga,belekaip noriu jos😎😎😎po savaitės einu privačiai echo,kad įsitikinti ar tikrai bus princesė😁sako "nu kur čia princesė jeigu čia princas"🤣🤣🤣net pimpiliuko foto padarė,nu galvoju okis,princas tai princas🤣poto dar kartą pas savo ginę nuėjau 36sav.,irgi sako"nu trb suklydus būsiu,bernaitis,toks riebus,ilgom kojom"🤣na ir ką galvoju,daugiau neisiu ir nežiūrėsiu,bus kaip bus🙈ir Spalio 5d.išlindo mano mergytė,storulė,plaukai į akis sulindę ir su gražiu manikiūru😌😌😌😌verkiau gimdykloj kokią 15min.iš laimės,gerai,kad rūbelių buvau pasiėmusi abiems atvejams,nors viena akušerė sako "gražutis berniukas koks didelėm akim"🤣aišku daugiausiai turėjau prisipirkus berniukiškų rūbelių,bet nieko,rasim kam padovanoti😌tai va mamytės,klysta ir tie daktarai ir tie echoskopai,ne dažnai,bet klysta😉
Aušrytėlė parašė:
Papasakosiu trumpai savo istoriją🙂nueinu 12sav.kolkas nemato nieko,poto 22sav.darė echo sako mergaitė,matosi pupelės😁😁😁galvoju jėga,belekaip noriu jos😎😎😎po savaitės…
Va čia tai istorija🥰 na ECHO šešėlių mokslas iš tiesų🙂
Aušrytėlė parašė:
Papasakosiu trumpai savo istoriją🙂nueinu 12sav.kolkas nemato nieko,poto 22sav.darė echo sako mergaitė,matosi pupelės😁😁😁galvoju jėga,belekaip noriu jos😎😎😎po savaitės…
Oho 😀. Man jau šokas būtų ištikes🙈.Kaip mano pažystamai dabar ,visą nėštuma berniukas sakė ir dabar gimdymas ant nosės daro echo ,sako žinot ką turėsit ,sako taip berniuka,sako ne mergaite🙈. O ji susiruošus berniukui. Aš su pirmu nenorėjau žinoti kas bus ,su antru nematė ir nežinojau kas bus,bet jutau ,kad berniukai abiem nėštumais.Bet dabar begalo smalsu kas bus,turbūt kaip jūs eisiu kas savaitę į echo😅🙈. Labai lauktas leliukas ir visi nori sesės.🥰
Daphne parašė:
Na gal ketvirta tikrai mergytė bus 🤭😉 bent man pavyko, kažkaip iškrito mergaičiukės bilietas 🤭
Kad pasisektų, tikrai pasiryžčiau ir ketvirtam vaikučiui po metų ar dviejų. Ypač, kai ir galimybės leidžia, ne tik noro yra. Bet vėl gi. Noro yra tik iš mano pusės, tai nesinori eiti prieš vyrą 🙂 reikia abiejų sutarimo ta tema. Irrrr, dar juk ir ketvirtas gali būti berniukas 😁 Žinau, kad tada nusivylimas būtų tik sekundei, vistiek būtų labai labai mylimas mažiukas 😊
Delicacy parašė:
Kad pasisektų, tikrai pasiryžčiau ir ketvirtam vaikučiui po metų ar dviejų. Ypač, kai ir galimybės leidžia, ne tik noro yra. Bet vėl gi. Noro yra tik iš mano pusės,…
Gal dar norai pasikeis. Mes pradžioj sakėm trijų užteks. Poto ryžomės ketvirtai. O db penktojo laukiam. Neslėpsiu, kad norėjau mergytės, bet nenuliūdom sužinoję, kad berniukas. Tik dukra db susiprato, kad sesės nori. Db suka galvą kaip tą sesę gaut 🙈
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai