Pukis_ parašė:
Kad klinikose prižiūrėtų turėsit prisirašyti KK šeimos medicinos centre, kitaip pagal pageidavimą niekas ten neprižiūrės. Apžiūroms lankysitės pas akušerę, o skanam…
Aš lankausi pas Semėnaitę, atidi, maloni gydytoja 😊
Eivenių g. 2, KaunasPukis_ parašė:
Kad klinikose prižiūrėtų turėsit prisirašyti KK šeimos medicinos centre, kitaip pagal pageidavimą niekas ten neprižiūrės. Apžiūroms lankysitės pas akušerę, o skanam…
Aš lankausi pas Semėnaitę, atidi, maloni gydytoja 😊
Pukis_ parašė:
Gyd. Machtejevienė paprastų nėštumų neprižiūrės, pas ją tik sudėtingi, rizikingi atvejai. Ir net tais atvejais ji neužsiima įprasta nėščiosios priežiūra, tam reikaliga dar viena ginekologė. Kol yra įtariama arba atrasta patologija, rizika, ji daro detalius ultragarsus ir dėlioja planą.
ninna parašė:
Gyd. Machtejevienė paprastų nėštumų neprižiūrės, pas ją tik sudėtingi, rizikingi atvejai. Ir net tais atvejais ji neužsiima įprasta nėščiosios priežiūra, tam reikal…
Tai ir sakau, kad priežiūrai vistiek eis pas akušerę, o tik skanams pas gyd., klinikose iš vis yra prižiūrimi tik sudėtingi atvejai, nes skaitos 3 lygio priežiūra. 🙂
Pukis_ parašė:
Tai ir sakau, kad priežiūrai vistiek eis pas akušerę, o tik skanams pas gyd., klinikose iš vis yra prižiūrimi tik sudėtingi atvejai, nes skaitos 3 lygio priežiūra. …
Kauno Klinikų Šeimos Centras kitas padalinys skaitosi, jis nėra skirtas tik sudėtingiems atvejams. Jie ten turėtų turėti ginekologus įprastai, rutininei priežiūrai arba siųsti pas tuos, kurie daugiau užsiima paprasta priežiūra. Nesiųs scanams į perinatologijos centrą, jei nieko įtartino nėra. Yra e-sveikatoje ginekologijos kategorijos išskirtos, yra atskira tiesiog įprastoms nėščiosioms, matau. Tik siuntimo reikia iš šeimos gyd..
ninna parašė:
Kauno Klinikų Šeimos Centras kitas padalinys skaitosi, jis nėra skirtas tik sudėtingiems atvejams. Jie ten turėtų turėti ginekologus įprastai, rutininei priežiūrai …
Šeimos medicinos centre eidavau pas akušerę. Kadangi buvo indikacijų, tai prižiūrintis gyd buvo III lygio. O "didiesiems" skanams turbūt visos eina į Perinatologijos skyrių. Turėjau dar porą skanų papildomai, bet tik todėl, kad paslydus griuvau, tai pasižiūrėjo ar viskas OK, ir kai sprendė kada paskirti CP datą.
Siuntimą III lygio priežiūrai gavau iš šeimos gyd., kai dar buvau prisirašius kitoje poliklinikoje.
Pukis_ parašė:
Šeimos medicinos centre eidavau pas akušerę. Kadangi buvo indikacijų, tai prižiūrintis gyd buvo III lygio. O "didiesiems" skanams turbūt visos eina į Perinatologijo…
Na aš pati esu Kauno Klinikose užsiregistravusi ir dėl komplikacijų lankausi kas savaitę detaliems ultragarsams. Kokia tiksli tvarka nesudėtingoms nėščiosioms, nežinau, bet tikrai žinau, kad gydytoja, apie kurią buvo kalbėta, neprižiūri paprastų nėštumų. Tiek ir tenorėjau pasakyti.
raskaester parašė:
O pačioje ligoninėje po gimdymo duoda kokių dovanėlių? 😅
Gimdžiau praeitų metų birželį, palatoje atėjus radome suruoštų dovanų naujagimiui 😊
deimantenei parašė:
Gimdžiau praeitų metų birželį, palatoje atėjus radome suruoštų dovanų naujagimiui 😊
O kas buvo lankstinukai ir mėginukai?😊
raskaester parašė:
O kas buvo lankstinukai ir mėginukai?😊
Pampersai, mėginukai, nuolaidų kuponai/lankstinukai, dantų šepetėlis pirmiems dantukams dar lyg kažko buvo, bet jau nepamenu
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai