Elija01 parašė:
Man atrodo cia jau kita tema
Kodėl kita? Apsilankiau pas ginekologę manęs nepriėmė su siuntimu neaišku kaip bus, neleidžia kito rašyt, nes yra galiojantis o mam per e sveikata nerodo kad yra siuntimas.
Elija01 parašė:
Man atrodo cia jau kita tema
Kodėl kita? Apsilankiau pas ginekologę manęs nepriėmė su siuntimu neaišku kaip bus, neleidžia kito rašyt, nes yra galiojantis o mam per e sveikata nerodo kad yra siuntimas.
Reina09 parašė:
Kodėl kita? Apsilankiau pas ginekologę manęs nepriėmė su siuntimu neaišku kaip bus, neleidžia kito rašyt, nes yra galiojantis o mam per e sveikata nerodo kad yra si…
Ši tema apie Kauno klinikas.
Nu tai sprendimas paprastas, skambinat kitur, klausiat ar gali priimti ir ar mato jūsų siuntimą... jeigu tiek pat energijos skirtumėt problemos sprendimui, kiek skiriat skundams apie tai, gal jau būtų viskas išsisprendę 😊 tiesiog draugiškas pastebėjimas. Linkiu sėkmės ir kad patektumėt pas gydytoją iki gimdymo! Bei sklandaus gimdymo 🤗
Reina09 parašė:
Sveiki, patarėt kad registruotis į kitą polikliniką vaisiau echo pasidaryti, nes negavau vietos klinikose nei savo poliklinikoje vietos nėra, šiandien nuvažiuoju į …
Man atrodo jus cia kazka kosmonaujat, nes sanciu padalinys yra ta pati kauno miesto poliklinika + pacientas su siuntimu gali eiti bet kur kur uzsimano. Tai arba jus visiskai neorientuota arba cia kuriat pasakas. Pati esu kauno miesto poliklinikos darbuotoja ir pacientai priimami bet kur svarbu yra siuntimas.
Plius nera tokios tavrkos,kad negalima rasyti naujo siuntimo nes yra galiojantis. Gali nors ir 10 tokiu paciu siuntimu buti
Filadelfija parašė:
Man atrodo jus cia kazka kosmonaujat, nes sanciu padalinys yra ta pati kauno miesto poliklinika + pacientas su siuntimu gali eiti bet kur kur uzsimano. Tai arba jus…
Nieko "nekosmonauju" o pati gydytoja sakė neturiu licenzijos priimti padaryti vaisiaus echoskopo, pagal siuntimą vaisiaus būklės vertinimo ir gimdymo taktikos. Tikriausiai ne visuose padaliniuose tą daro, nes su pirmu nėštumu ėjau iki galo gimdymo į savo polikliniką echoskopams. O dėl siuntimo tai neišsigalvoju ir tvarkos nežinau, pati šeimos gydytoja skambino ir sakė,kad neleidžia rašyt kito nes yra galiojantis.
Reina09 parašė:
Nieko "nekosmonauju" o pati gydytoja sakė neturiu licenzijos priimti padaryti vaisiaus echoskopo, pagal siuntimą vaisiaus būklės vertinimo ir gimdymo taktikos. Tikr…
O tai jums gal reikėjo perinatologo konsultacijos arba trečio lygio, todėl poliklinikos gydytoja jums ir negalėjo padėti ☺️
SvKr parašė:
O tai jums gal reikėjo perinatologo konsultacijos arba trečio lygio, todėl poliklinikos gydytoja jums ir negalėjo padėti ☺️
Taip reikėjo 3 lygio kaip suprantu, nes siuntė į klinikas , bet negavus vizito registravausi į polikliniką tik kitą padalinį, nes savo padalinio poliklinikoje taip pat nebuvo vietų, galvojau gerai bus viskas ir priims, nes su pirmu nėštumu iki galo darė echoskopus mano poliklinikoje.
Reina09 parašė:
Taip reikėjo 3 lygio kaip suprantu, nes siuntė į klinikas , bet negavus vizito registravausi į polikliniką tik kitą padalinį, nes savo padalinio poliklinikoje taip …
Jei trečias lygis, tai tikrai netiks poliklinika. ☺️ Šiandien buvo registracija 8 val į klinikas. dabar nebent gaudyti vietas arba pasiskambinti į ligoninės, gal mazylyje yra trečio lygio arba Medicijoje dirba Ulevičius, kuris taip pat dirba ir klinikose. Bet tada jau mokama greičiausiai ir klausimas ar taip galima. 🤔
Šią situacija buvo galima seniai išspresti au skubiu siuntimu kaip jau sakiau, man jį išrašė šeimos gydytoja kuria buvau mačiusi viena karta nes pakeičiau poliklinika, tad tikrai galĩ betkuri jį išrašyti, o jai neraši reikia keisti gydytoja , ką aš pati padariau po to kaip man pačiai Kauno miesto poliklinikoje išsidirbinėjo šeimos gydytoja ir siuntinėjo. Labai gailiuosi kad neparašiau skundo valdžiai jos nes ten buvo kosmosas kaip ji elgėsi su manimi. Ir neveltui visą nieštuma ėjau privačiai kas mėnesį mokėdama 100€, nes ir ginekologai ten košmaras.
SvKr parašė:
Jei trečias lygis, tai tikrai netiks poliklinika. ☺️ Šiandien buvo registracija 8 val į klinikas. dabar nebent gaudyti vietas arba pasiskambinti į ligoninės, gal ma…
Į klinikas be šansų, tai skambinaus į gimdymo namus ir antrą ligoninę , tai antroje ligoninėje pirmadienį gavau vietą. Tai dabar viskas ramu , ačiū, ten manau tikrai priims.