Puponaute parašė:
Cia ne KMUK. Klinikine ligonine - tai buvus 2 lligonine![]()
Klinikineje tikrai visos guli po viena🙂
Puponaute parašė:
Cia ne KMUK. Klinikine ligonine - tai buvus 2 lligonine![]()
Klinikineje tikrai visos guli po viena🙂
mururu parašė:
Jei būna daromas Cezaris, ar duoda ten visą tą aprangą operacijai? Gal kam paskutiniu metu vyko Cezaris, ar po jo vyrui yra galimybė pamatyti naujagimį?
Taip, duoda marskinukus tokius trumpucius.
Ir bent ana savaite drauges vyrui parode naujagimi, bet jie buvo atvyke i naturalu gimdyma ir reikejo daryti extra cp.
M0NIKA parašė:
Taip, duoda marskinukus tokius trumpucius.
Ir bent ana savaite drauges vyrui parode naujagimi, bet jie buvo atvyke i naturalu…
Aišku, ačiū.
mururu parašė:
Jei būna daromas Cezaris, ar duoda ten visą tą aprangą operacijai? Gal kam paskutiniu metu vyko Cezaris, ar po jo vyrui yra galimybė pamatyti naujagimį?
Viskuo aprengia, bachilai, kepurėlė, marškiniai
MLiepsna parašė:
Po planinio kazin ar vaikeli galima paziuret teciui, nes greiciausiai vyro neleis i ligonine 🤔
Bet per savaitę du kartus tėtis gali ateiti aplankyti ir pabūti 15min po gimdymo
Anna028 parašė:
Bet per savaitę du kartus tėtis gali ateiti aplankyti ir pabūti 15min po gimdymo![]()
Kai gulejau (dvi savaites) nemaciau ne vieno vyro atejusio aplankyti zmona, tad dar reiketu pasiaiskinti ar tikrai yra tokia galimybe :)viena kas rasoma puslapyje-kita realybe
MLiepsna parašė:
Kai gulejau (dvi savaites) nemaciau ne vieno vyro atejusio aplankyti zmona, tad dar reiketu pasiaiskinti ar tikrai yra tokia galimybe :)viena kas rasoma puslapyje-k…
Mano sesuo gulejo savaite ir neleido net daigtu nunest, o dar ir pasityciojo kad 37sav cia sita atveze i ta palata tiek daigtu🙈 o tu daigtu buvo rankinis bagazas del manes pacios kad nereiktu krepsiu ar tasiu vilkt nes sunku tad lagamina su ratukais lengviau stumt🤷♀️per pykcius sesute paeme daigtus ir nugabeno iki palatos.... O sese pasnekinus ar daigtus gavo pasake kad gavo ir gavo papildoma komentara is sesutes kad tu cia negalvok isikurt su visais savo daigtais nes kelsim i skyriu🙈😶
Tarakonas parašė:
Mano sesuo gulejo savaite ir neleido net daigtu nunest, o dar ir pasityciojo kad 37sav cia sita atveze i ta palata tiek daigtu🙈 o tu daigtu buvo rankinis bagazas de…
Mano didziai laimei pakilus spaudimui pasiemiau savo lagamina, kuri ruosiaus gimdymui, dar geriau, kad ir daiktu visokiu buvau pasiruosus daugiau... Atejes i gimdyma vyras atveze papildyma, prabuvau 5dienas su maziuku, baigiau pampius(o turejau apie 50vnt), savo higienos priemones (o turejau papildomu naktiniu paketu gal 10 be rinkinio spec po gimdymo, sampunus ir t.t.) verkiant feikejo siuntinio, laimei kitam skyriui pazistama dirbo, tai ramiai gavau siuntini (kadangi buvo po 19val, o tokiu laiku "negalima perduot nieko") zodziu geriau nesvajot apie siuntiniu perdavima,o pasiruost kaip i karo zona 😂😂😂 per tas dvi savaites buvo tik viena darbuotoja, kuri be problemu atvezinejo moterim davinukus, net dziaugesi galedama pasivaiksciot, visos kitos baisiausiai nepatenkintos...