Une7 parašė:
Sveikos, vyrui teigiamas covid, iki gimdymo termino 5 dienos, mažai šansų, kad būčiau ir aš neužsokrėtus, pradeda lysti kosulys, silpnumas, nuovargis, neaukšta temp…
Jus priims speciali komanda ir laikys izoliacinėse palatose.
Une7 parašė:
Sveikos, vyrui teigiamas covid, iki gimdymo termino 5 dienos, mažai šansų, kad būčiau ir aš neužsokrėtus, pradeda lysti kosulys, silpnumas, nuovargis, neaukšta temp…
amonika parašė:
Maisto 😀 aš kai pirmą gimdžiau, gimdykloj buvom 17 valandų. Tai turėjo jis visokių bandelių, šokoladukų ir pan.
Maniškis turėjo, bet per 18 val gimdykloj nieko nevalgė. Apart kavos
Amarila parašė:
O kaip su kūdikiu? Po gimdymo atskiria? Nežinot?
Une7 parašė:
O kaip su kūdikiu? Po gimdymo atskiria? Nežinot?![]()
Ne. Neatskiria;)
Une7 parašė:
O kaip su kūdikiu? Po gimdymo atskiria? Nežinot?![]()
Neturėtų. Šalia izoliacinė palata, tai girdisi vaikiukas.
Nuoširdūs ačiū už informaciją. Vyrą iškrausčiau iš namų. :))) man kol kas rodo neigiamą greitieji. Buvo atvykusi į namus med. sesutė (turim artimoje aplinkoje), šiek tiek nuramino, ryt paims tyrimus, susisieksiu su ginekologe kaip čia toliau viskas... gal viskas baigsis gerai...
Une7 parašė:
Nuoširdūs ačiū už informaciją. Vyrą iškrausčiau iš namų. :))) man kol kas rodo neigiamą greitieji. Buvo atvykusi į namus med. sesutė (turim artimoje aplinkoje), šie…
Jūs tik neverkite mieloji. Viskas bus gerai, niekas su vaiku neatskirs
amonika parašė:
Aš apie 11val buvau izoliacinėj, tai pietų jau negavau, nes sakė, kad iki 10val turi užsakyti pietus. Tą dieną tik vakarienę gavau 🙂
Ai matyt skiriasi ar nuo to kas dirba ar dar koks velnias.. aš net neplanavau gauti bet va gavau ☺️
O kai jau palatoj gulėjau ir gavau kaimynę kažkurią dieną,atvyko iš kito miesto jau testuota,gal apie 12h,tai kaip ir be pietų liko, bet suveikė slaugutės, nepaliko alkanos 🤗
Une7 parašė:
Nuoširdūs ačiū už informaciją. Vyrą iškrausčiau iš namų. :))) man kol kas rodo neigiamą greitieji. Buvo atvykusi į namus med. sesutė (turim artimoje aplinkoje), šie…
Ojei tikrai mažiau ašarų, kenkia juk 🤭 viskas bus gerai! 🤗
O šiaip viena tik pusė gera - atskira palata garantuota 🤭 bet visa kita aišku nieko gero. Sveikatos 🌷
Une7 parašė:
Atskirtų tik jei vaikui patologija - pvz operuoti iš karto po gimimo ir pan. Jei tiesiog gimdymas, tai neatskirs.
Une7 parašė:
Viskas bus gerai, panašiai gavosi ir man. Teigiamas mano ir klinikose buvo, vaikas nesusirgo. Jis antikūnius gauna su pienu. Tai vienas pliusas. Kitas - izoliacinės palatos, tai tos pačios privačios, tik jūs jas gausite nemokamai. Gal rečiau lankysis personalas, nes jiems ten rengtis spec reikia. Bet visa pagalba, priežiūra tikrai gera. Turėsit telefoną, visada galėsite susisiekti. Vaiko atvešti neskybėjo, bet nedaviau ramybės. Buvau po cp, tai kažkiek sunkino mano būklę, bet kasdien matavo deguonį, domėjosi ar neblogėja būklė. Problema buvo atsikosėti po cp, tai daug arbatų reikia. O pats personalas tikrai geras. Tik izoliaciniam paguodė " kad va dabar tai pajausit visus ligos požymius". Bet čia išimtis. Labiau prasirgau namuose, kokuą dueną jaučiausi serganti. O vėliau iš esmės daugiau dėl cp ilgiau sveikau.