IrVelMama parašė:
Maisto.... As asmeniskai pagimdzius velniskai norejau valgyt (pusryciavau apie 9, pagimdziau 21,30, visa laika nevalgius), tai sesutes pagailejo ir jogurtu kazkur r…
O tai po gimdymo neatnese valgyt? galvojau kad atnesa visada
IrVelMama parašė:
Maisto.... As asmeniskai pagimdzius velniskai norejau valgyt (pusryciavau apie 9, pagimdziau 21,30, visa laika nevalgius), tai sesutes pagailejo ir jogurtu kazkur r…
O tai po gimdymo neatnese valgyt? galvojau kad atnesa visada
_BurBė_ parašė:
O tai po gimdymo neatnese valgyt?galvojau kad atnesa visada
![]()
Jeigu paryciais i palata perkelia tai tikrai nenesa.
monamint parašė:
Gimdymą priima akušerė, ne rezidentas. Klinikų akušerės labai savarankiškos. Sklandzius gimdymus priima ir prižiūri savarankiškai. Komplikuotus, užsitęsus, stringa…
Na mano gimdymas truko virs paros, tai sakyciau uzsiteses, bet jokios komandos nebuvo. Aisku man jos ir netruko, nes akusere pasitikejau, atrode tikrai suprantanti ka daro.
IrVelMama parašė:
Aš irgi alkana kaip žvėris buvau, nuvažiavau gimdyt apie 22:00, pagimdžiau tik kitos dienos 19:12, bet man akušerė atnešė valgyt po gimdymo. Ir dar tokios skanios vištienos, tai būtumėt matę kaip aš ją kirtau
Ugneleee parašė:
Jeigu paryciais i palata perkelia tai tikrai nenesa.
Na mane i gimdykla nuveze 11:30. Pagimdziau 22:40. Visa laika tik vandeniu gyva buvau. Tai po visko, gal buvo jau koks vidurnaktis, atnese sriubos ir plovo dar i pacia gimdykla, pries pervezant i palata.
Ugneleee parašė:
Na mano gimdymas truko virs paros, tai sakyciau uzsiteses, bet jokios komandos nebuvo. Aisku man jos ir netruko, nes akusere pasitikejau, atrode tikrai suprantanti …
Na aš nediskutuosiu šia tema, yra daug niuansų, pildoma partograma, ir jei kuris nors gimdymo laikotarpis užsitęsia per ilgai, gimdymo taktika yra peržiūrima, įtraukiant gydytoją.
Ugneleee parašė:
Na mano gimdymas truko virs paros, tai sakyciau uzsiteses, bet jokios komandos nebuvo. Aisku man jos ir netruko, nes akusere pasitikejau, atrode tikrai suprantanti …
Komanda ir nestovi gale kojų 🙃
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/kauno-klinikos-lsmu-ligonine