NeringaVan parašė:
Sveikos . Norėjau paklausti,pas kokį ginekologą geriausiai apsilankyti Kėdainių poliklinikoje?
Kad nelabai tokių yra🙈
NeringaVan parašė:
Sveikos . Norėjau paklausti,pas kokį ginekologą geriausiai apsilankyti Kėdainių poliklinikoje?
Kad nelabai tokių yra🙈
NeringaVan parašė:
Lankausi pas gyd Barilienę, iš nuogirdų abejojau, kad man patiks, bet šeip labai maloni visada, šiek tiek griežtoka, betan patiko ši gydytoja. Dar labai daug gerų atsiliepimų girdėjau apie gyd Bokočę, bet pačiai neteko bendrauti su ja.
Doobilėlis parašė:
Lankausi pas gyd Barilienę, iš nuogirdų abejojau, kad man patiks, bet šeip labai maloni visada, šiek tiek griežtoka, betan patiko ši gydytoja. Dar labai daug gerų a…
Aš apie Bogočę taip pat daug gerų atsiliepimų girdėjau, eisiu 12d., galėsiu pasidalint sava patirtim. O Barilienė labai, labai nepatiko, daugiau gyvenime neičiau
Aija parašė:
Aš apie Bogočę taip pat daug gerų atsiliepimų girdėjau, eisiu 12d., galėsiu pasidalint sava patirtim. O Barilienė labai, labai nepatiko, daugiau gyvenime neičiau :)…
Ilgai lauket eiles pas Bogočę? Nes kiek ieinu per esveikata tai vis ner vietu🙈
karapuznike parašė:
Ilgai lauket eiles pas Bogočę? Nes kiek ieinu per esveikata tai vis ner vietu🙈
Per esveikatą ir nepapulsit, neįmanoma. Aš registratūroj vietoj registravaus, tai 24d.rugpjūčio registravaus ir gavau va 12 rugsėjo
sakyčiau visai dar greit
Aija parašė:
Per esveikatą ir nepapulsit, neįmanoma. Aš registratūroj vietoj registravaus, tai 24d.rugpjūčio registravaus ir gavau va 12 rugsėjosakyčiau visai dar greit :D…
O tai greit net labai 😁😁 reik bandyt laimę pasiskambinus gal vietą gausiu🙈
NeringaVan parašė:
I Armedika eikit,visi gydytojai tobuli ir aptarnavimas kaip VIP kliento
maze86 parašė:
I Armedika eikit,visi gydytojai tobuli ir aptarnavimas kaip VIP kliento
Aš Armedikoje buvau pas Bokoce, geriausi atsiliepimai!
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai