Kitų šalių patiekalai..

Komentuoti
  1. Samantele 8 m.

    2012.01.13 21:19 (prieš 6 m.)

    Nusibodo tie patys lietuviski patiekalai,noretusi kazko paskanauti naujo,ko nors is kitu saliu virtuviu..Tad dalinkimes ir megaukimes..

  2. Braškė 2 m. 8 mėn.
    A 8 m. 4 mėn.

    2012.01.13 21:24 (prieš 6 m.)

    Indriukas033 parašė:
    Nusibodo tie patys lietuviski patiekalai,noretusi kazko paskanauti naujo,ko nors is kitu saliu virtuviu..Tad dalinkimes ir megaukimes..

    maniskis verda lb skania tailandietiska sriubyte,tik reiktu pasidomet ar lt imanoma gauti saldytu laimo lapu,nes juos parsiveza is tailandieciu parduotuves uzsienyje,jei butu galima gauti ju lt,galeciau pasidalinti siuo receptu

  3. Samantele 8 m.

    2012.01.13 21:26 (prieš 6 m.)

    eckute parašė:
    maniskis verda lb skania tailandietiska sriubyte,tik reiktu pasidomet ar lt imanoma gauti saldytu laimo lapu,nes juos parsiveza is tailandieciu parduotuves uzsienyje,jei butu galima gauti ju lt,galeciau pasidalinti siuo receptu

    Labai abejoju,kad cia tokiu yra,bet pasidomesiu

  4. Braškė 2 m. 8 mėn.
    A 8 m. 4 mėn.

    2012.01.13 21:58 (prieš 6 m.)

    Indriukas033 parašė:
    Labai abejoju,kad cia tokiu yra,bet pasidomesiu

    tu laimo lapo ir i guliasa imetus,ar cenachus jau gaunasi visai kitoks patiekalas

  5. Harvin 7 m. 6 mėn.
    Ayša 11 m. 9 mėn.

    2012.01.13 23:05 (prieš 6 m.)

    eckute parašė:
    maniskis verda lb skania tailandietiska sriubyte,tik reiktu pasidomet ar lt imanoma gauti saldytu laimo lapu,nes juos parsiveza is tailandieciu parduotuves uzsienyje,jei butu galima gauti ju lt,galeciau pasidalinti siuo receptu

    Dalinkis, dalinkis, rasim mes tu lapu.

  6. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.01.14 14:00 (prieš 6 m.)

    as darau si recepta Sudėtinės dalys:
    Kvietiniai miltai, 400 gramų
    Mielės, 25 gramai
    Kiaušiniai, 1 vienetas
    Druska, 1 šaukštelis
    Cukrus, 1 šaukštelis
    Grietinė, arba jogurtas, 180 gramų
    Česnakai, truputį
    Gaminimas:
    Dubenyje miltus ištrinti su kiaušiniu, mielėmis, druska, cukrumi ir grietine. Jei reikia, pridėti šaukštą vandens. Išminkyti vientisą tešlą, suvynioti į plėvelę ir 4 valandas palaikyti šaldytuve.
    Rankomis (galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu) gnybti gabalus tešlos ir ištampyti, pradedant nuo centro, į labai ploną blyną, telpantį į keptuvę. Jei atsiranda skylučių, užtaisinėti nereikia.
    Kepti įkaitintame pasūdytame aliejuje iš abiejų pusių, maždaug po 2 minutes - kol paviršius taps geltonai auksinis.
    Valgomi šilti, aptepti trintu česnaku (arba pomidorų pasta; arba grietine su tarkuotu sūriu; arba cukraus pudra).
    Jei lieka nepanaudotos tešlos, ją galima užšaldyti.

  7. Braškė 2 m. 8 mėn.
    A 8 m. 4 mėn.

    2012.01.14 15:31 (prieš 6 m.)

    ugnele1 parašė:
    Dalinkis, dalinkis, rasim mes tu lapu.

    Ugnele,jei neklistu tu gyveni su egzotisku vyriskiu,galetum pasidalinti jo salies virtuves ypatumais

  8. G 8 m. 5 mėn.

    2012.01.14 15:51 (prieš 6 m.)

    jei norit, galiu parasyti receptu italiskai virtuvei. Apie makaronus zinau viska . Tik klauskit, kas domina

    1
  9. Samantele 8 m.

    2012.01.14 15:53 (prieš 6 m.)

    Egluciukas84 parašė:
    jei norit, galiu parasyti receptu italiskai virtuvei. Apie makaronus zinau viska . Tik klauskit, kas domina

    kaip skaniai spagecius paruosti?

  10. Harvin 7 m. 6 mėn.
    Ayša 11 m. 9 mėn.

    2012.01.14 15:54 (prieš 6 m.)

    O italiski butu tikrai idomu, man asmeniskai ipac salotos, karsti mesiski patiekalai.

Žinutės parašytos:

Naujas komentaras