Sveikos kokia situacija yra su daiktų perdavimu po gimdymo jeigu ko prireiktų, ar yra galimybė perduoti? Gal kuri tiksliai žinot ir galit atsakyt

Viktorija777 parašė:
Sveikoskokia situacija yra su daiktų perdavimu po gimdymo jeigu ko prireiktų, ar yra galimybė perduoti? Gal kuri tiksliai žinot ir galit atsakyt
![]()
Sveika, mane informavo, kad galima perduoti daiktus kasdien nuo 18 val iki 19 val. Vyras ar kitas asmuo palieka, o prižiūrintis personalas atneša į palatą.
Pieva1 parašė:
Sveika, mane informavo, kad galima perduoti daiktus kasdien nuo 18 val iki 19 val.Vyras ar kitas asmuo palieka, o prižiūrintis personalas atneša į palatą.
Ačiū jūs irgibiš gegužiukų grupės, kiek pamenu, ir gimdymo terminas panašus jeigu neklystu :))
Pieva1 parašė:
Taip, iš gegužiukių, man 36 sav.+1 d. gimdymas prasidėjo anksčiau![]()
Sėkmės jums,man lygiai prieš metus ir dvi dienas gimė vaikutis 33savaitę,jūsų jau didelis palyginus,tikrai viskas bus gerai🙂👌 labai skuba susitikti ❤
SupSup parašė:
Sėkmės jums,man lygiai prieš metus ir dvi dienas gimė vaikutis 33savaitę,jūsų jau didelis palyginus,tikrai viskas bus gerai🙂👌 labai skuba susitikti ❤
Ačiū ❤️
Pieva1 parašė:
Taip, iš gegužiukių, man 36 sav.+1 d. gimdymas prasidėjo anksčiau![]()
Lengvo gimdymo :))
Barbee parašė:
Na tos kur gimdote, o gal pagimdete. Idomu ar su kaukem gimdote?
šiandien vienų kursų vadovė minėjo, kad neseniai gimdė su kauke.. neįsivaizduoju, kaip tai padaryt kai ir šiaip jau sunku kvėpuoti..
IevaAt parašė:
šiandien vienų kursų vadovė minėjo, kad neseniai gimdė su kauke.. neįsivaizduoju, kaip tai padaryt kai ir šiaip jau sunku kvėpuoti..
Nu man ir sake jog gimde su respiratoriumi..as tokio net netutiu. Tik tu kaukiu plonu is vaistines emiau.nu bet cia nebeda isigyti.. tik atrofo uzdust ten gali.. bet jei gimdo ir pagimdo su jom tai gal imanoma