Man slapime rado leukocitu 500,bet gine sako nieko tokio nes savaite beliko iki gimdymo...kazkaip neramiai vistiek. Gal kuriai irgi taip buvo?

saara parašė:
O kaip patekti, kad paimtu, kad durys uzrakintos?
Pasakė ateiti pro registratūros duris. Pirmadieniais antradieniais 9.00-12.00val
Tureti siuntimą ir grynais 10 euru
Eiti reikės į 75 kabinetą.
strazdanele parašė:
Man slapime rado leukocitu 500,bet gine sako nieko tokio nes savaite beliko iki gimdymo...kazkaip neramiai vistiek. Gal kuriai irgi taip buvo?
Man 27 sav. rado 500 ir ale nieko tokio ir nieko nedaro... Šlapimą kartoti 30sav. Dabar jau be koronos nieko nėra daugiau..
meestee parašė:
Man 27 sav. rado 500 ir ale nieko tokio ir nieko nedaro... Šlapimą kartoti 30sav. Dabar jau be koronos nieko nėra daugiau..
Visiskai sutinku. Be coronos nebera kitu. Jug tokie pakitimai gali kokias komplikacijas sudaryti, bet nelb kas kreipia demesi
strazdanele parašė:
Man pries pora savaiciu atsirado 25, po dar savaites 250...Tada paskyte ginekologe uvamin, isgeriau visa kursa ir sia savaite pakartojus jau 500...
Pirmadieny tureju jau pareiti slapimo paselio atsakymai, tikiuosi ras beda, nes nusiskundimu neturiu...O del savaites tikrsi nieko, va ziurek as jau taip 3 vaikstau...
meestee parašė:
Jus kartais ne is Navicko klinikos?
Rramintaa parašė:
Jus kartais ne is Navicko klinikos?
Ne.
ejuc parašė:
Sveikos. Sakykit kas gulėjot patologiniam, dėjotės kažkokius laisvalaikio drabužius ar su naktiniais ir chalatu buvot? 🤔
As buvau su su laisvalaikio rūbais. Nemegstu visą dieną su naktiniais ir chalatu vaiksčioti.
ejuc parašė:
Sveikos. Sakykit kas gulėjot patologiniam, dėjotės kažkokius laisvalaikio drabužius ar su naktiniais ir chalatu buvot? 🤔
As dabar guliu su maikute ir tympom🙂