Tindi_Rindi parašė:
Na ka. Gimėm ir mes🙂 2020-04-26. Jonukas. 4160gr ir 56cm. 08:15 sudavė tablete skatinimui. Daktaras sako nu bandom, bet kazi kaip cia atsidarines....uz 3h jau buvo …
Sveikinu! Nemažas vaikutis gimė! Šaunuoliai
Tindi_Rindi parašė:
Na ka. Gimėm ir mes🙂 2020-04-26. Jonukas. 4160gr ir 56cm. 08:15 sudavė tablete skatinimui. Daktaras sako nu bandom, bet kazi kaip cia atsidarines....uz 3h jau buvo …
Sveikinu! Nemažas vaikutis gimė! Šaunuoliai
Tindi_Rindi parašė:
Sveikinimai. Aš prašiau epidiūro tai neleido sako vistiek tuoj gimdysi, taip ir tesuleido kaško nuo skausmo ir viskas
vitalija13 parašė:
Sveikinimai. Aš prašiau epidiūro tai neleido sako vistiek tuoj gimdysi, taip ir tesuleido kaško nuo skausmo ir viskas
Kai pirma cp darė buvo vyras anesteziologas ir nekoks
Tindi_Rindi parašė:
Sveikinimai mamytei ir Jonukui! ❤ jūs šaunuolė!💐
ejuc parašė:
Sakykit o patologiniam po kiek guldo gimdyvių?
Po dvi ;)
Viktorija777 parašė:
Sveikos. Situacija tokia, kad nuo 38 sav turiu siuntimą į gimdymo namus dėl sulėtėjusio vaisiaus augimo. Kaip gydytoja sakė,kad guldys stebėsjimui ir tikriausiai …
Labas, sunku pasakyti, spręs gydytojai, prieš tai patikrinę pasiimkit daiktelius ir į patologinį, ir į gimdyklą, ir į pogimyvinį.
viskas bus gerai 💐
ejuc parašė:
Sakykit o patologiniam po kiek guldo gimdyvių?
Siuo metu po viena.as gulejau viena.palatoj buvo dusas ir wc.dabar visur po 1 guldo🙂
ejuc parašė:
Tai va nuo šiandien guliu patologiniam.. namo neleidžia, skatinimas nusimato sekmadienį jei savaime niekas neprasidės.. taip nesinori visa savaite čia gulėt.. ar ir…
Nu va, niekas nenori čia ilgai gulėti aš jau nuo 22d guliu. Mažajam gelta tai neaišku kada praeis, vis nukrenta ir vel pakyla. Nors tas gerai, kad prieš gimdima nereikėjo gulėti....