Gummy_Bear parašė:
Ji kaip tik mano gimdymą priėmė, bet pavardės nežinau 🙄
Ar patiko??? Suzinojau Kupciuniene
Gummy_Bear parašė:
Ji kaip tik mano gimdymą priėmė, bet pavardės nežinau 🙄
Ar patiko??? Suzinojau Kupciuniene
Gummy_Bear parašė:
Maniškis dar irgi geltonas, o akių baltymai labai geltoni. Mūsų rodikliai kai nustatė buvo lygtai 305. Sakė gydymas nuo 270 rodiklių. Po nakties pas mus liko 217. T…
Na nežinau, kaškaip lengvai paleido. Tikėkimes viskas gerai bus. Ryte vdl ims krauja tai pažiūrėsiu kiek bus
Silence27 parašė:
Ar patiko??? Suzinojau Kupciuniene![]()
Planuojate tartis gimdymui gal? ☺ Vis pagalvoju apie tai, bet sako, kad per karantiną neleidžia 🤔 Gal kas žinot daugiau apie tai?
Silence27 parašė:
Ar patiko??? Suzinojau Kupciuniene![]()
Na visai nieko 🙄 ant galo šalia prabuvo visą laiką. Sako kitos švelnesnės,ir paglosto ir viską, nu manęs neglostė,nemasažavo, bet gimdymu pas ją nesiskundžiu 🙄🙂
monini parašė:
Planuojate tartis gimdymui gal? ☺ Vis pagalvoju apie tai, bet sako, kad per karantiną neleidžia 🤔 Gal kas žinot daugiau apie tai?
Zinokit man gimdyti birzelio 14d. dar biskuti laiko yra.. gal kazkas pasikeis.. tiesiog ja rekomendavo, kad faina akusere.. idomu va kokie atsiliepimai... jei negalima rinktis tai cia nieko nepasirinksi;D nebent pakliuciau per jos pamaina
Gummy_Bear parašė:
Na visai nieko 🙄 ant galo šalia prabuvo visą laiką. Sako kitos švelnesnės,ir paglosto ir viską, nu manęs neglostė,nemasažavo, bet gimdymu pas ją nesiskundžiu 🙄🙂…
Supratau, aciu labai 🌸
ejuc parašė:
Tai va nuo šiandien guliu patologiniam.. namo neleidžia, skatinimas nusimato sekmadienį jei savaime niekas neprasidės.. taip nesinori visa savaite čia gulėt.. ar ir…
O del ko i patologini gulde? Aha as irgi kj nuo saremiu klykiau, sako nu kjp gali but saremis jei pilvas minkstas??? Atejo daktaras pstikrint buvo 8cm, o uz minutes 10cm. Ta patologinio vyr gydytoja Gerulskytė man nepatiko.tokia susireiksminus....pagulde nenoriai, tyrimus padare...sako sestadieni budintis spres kada gimdyt...sestadieni budintis apie mane nieko nezino....bet pati isiprasiau apziurai ir sekmadieni skatino...
Sveikos, ko gero nusibodęs klausimas, bet klausiu tos kurios nesenai pagimdėte, ko tiksliai prireiks gimdykloje? Ar duoda kokią vienkartinę pižamą mamai ar savo turėti? Kokia situacija yra su "juoko dujom" ar duoda pakvėpuoti reikalui esant, nes 1 vaiką gimdžiau ne LT. Ačiū
Agnuchia parašė:
Sveikos, ko gero nusibodęs klausimas, bet klausiu tos kurios nesenai pagimdėte, ko tiksliai prireiks gimdykloje? Ar duoda kokią vienkartinę pižamą mamai ar savo tur…
Gimdymui duoda naktinius, o po gimdymo savo reik turėt