Arsita parašė:
Aš gulėjau nemokamoje, bet kai išleidinėjo namo girdėjau, kad sakė kitai mamytei, jog reikia lygia sumą turėti. Manau, kad gražos neturi.
Man atnešė grąžą
Arsita parašė:
Aš gulėjau nemokamoje, bet kai išleidinėjo namo girdėjau, kad sakė kitai mamytei, jog reikia lygia sumą turėti. Manau, kad gražos neturi.
Man atnešė grąžą
Arsita parašė:
Man atnese graza, sake tik jei savaitgali isleidzia reikia lygiai tureti
Labas rytas, tipsas toms kurios galbut gimdys po birzelio 16d. ( jei bus pasibaiges karantinas ) prasykit seimos nariu kad nestu jums normaaaalu maista... pogimdyvinio skyriaus akuseres labai pyksta kad nera skirstomas maistas skyriams.. visiems ta pati duoda.. vakar nakti vakarienei gavom kazkoki marmala su zirniais, kalafijorais, brokoliais ir dar biesas zino kuo.. nakti leliukai toki koncerta uzkure, kad eina sau... sako dar kad maistas nedaro itakos pirmom dienom.. bet tikrai daro :/ kai dvi val negali savo beibiui praktiskai niekuo padeti :/
Silence27 parašė:
Labas rytas, tipsas toms kurios galbut gimdys po birzelio 16d. ( jei bus pasibaiges karantinas ) prasykit seimos nariu kad nestu jums normaaaalu maista... pogimdyvi…
Kelėjime turbūt skaniau maitina,ką Veryga pakomentuotu įdomu,moters organizmui po gimdymo reikalinga normali mityba o ne brokolių košės kažkokios,siaubas
Silence27 parašė:
Labas rytas, tipsas toms kurios galbut gimdys po birzelio 16d. ( jei bus pasibaiges karantinas ) prasykit seimos nariu kad nestu jums normaaaalu maista... pogimdyvi…
O ta makalyne🤦♀️ as gavau grikių vakar vakare patologiniam
aiste-aiste parašė:
O ta makalyne🤦♀️ as gavau grikių vakar vakare patologiniam![]()
as buciau norejus gauti grikiu 😁 bet taip tikrai ant bado laiko.. mane cia uzmuse potologiniam sitas viskas ok as susipjausciau su buku peiliu, bet bl... a negaletu supjaustyt? 😁😁😁
Nerasta_ parašė:
Aš šiuo metu guliu patologiniam, tas marmalas pusė velnio, bet tikrai naktį leliukus girdėjau per langą 😄
Taip, kol esi vienas ir neatsakingas uz kito zmogucio pilveli tai as irgi valgiau viska, nes nera jau labai neskanu ;D plius kai valgyt nori tai viska valgai:DD bet nu cia.. galetu paskirstyt
Aš ir guliu patologiniam, tai girdėjau leliukus verkiant.
O šiaip jau du kartus gimdžiau čia, tai abu kartus buvo raugintų kopūstų sriuba, arba kokių pupelių-žirnių troškiniai.... bet jų nevalgydavau...
Gal kas žino kada siuntinį galima perduoti ? kokia čia tvarka su tuo klausimu?
Silence27 parašė:
Taip, kol esi vienas ir neatsakingas uz kito zmogucio pilveli tai as irgi valgiau viska, nes nera jau labai neskanu ;D plius kai valgyt nori tai viska valgai:DD bet…
Aš ir už paskirstymą. Vienareikšmiškai. Pirmą vaiką, kai gimdžiau, tai pirma dieną po gimdymo, raugintų kopūstų sriuba. Vakarienei žuvies šaltiena. WTF? 😄😄 Su vyru abu šoke buvom. Bet tada nebuvo karantino, dar galėjo vyras kažką parnešti. Dabar jau kaip bus, taip. Bet keistas požiūris 🤔