Sveiki, aš tai noriu šiaip pasidalinti gimdymo patirtimi...
Gal ir nieko tokio gimdykloje kankintis 30h, suprantu, kad jei veiklos nėra, reikia skatinti ir taip toliau, tačiau šitiek laiko būti nevalgius, nejudant yra išties sudėtinga. Na bet ne apie tai, aš labiau prasiplesti apie personalą norėčiau. Esu be proto nepatenkinta kai kuriais darbuotojais. Tiesa iki gimdymo priėmimo viskas buvo OK, ir akušerės atrodo normaliai bendravo ir šiaip kažkaip dar dar jaučiausi. Bet kai atėjo laikas gimdyti, pasikeitė pamaina ir vuolia, susipažinkime su gimdyklos super akušere. po ilgo skatinimo (buvau ir su epiduru), organizmas buvo gerokai išsekęs, tačiau pilnai turėjau 10cm, tačiau nebebuvo stangu... Epiduras pasibaigęs, skatinamųjų dozę padidino. Pradėjau kentėti smagumus, bet vis gaudavau velnių už tai, kad pajudinu kateteri rankoje, o ir taip stengiausi tos rankos nejudinti, bet matyt trukdžiau smaliziauti ledais 😊 na o ir šiaip paprašius vandens, tai būvau visai prieše. Na jei būčiau galėjusi būčiau pati pasiėmusi. Užėjus stangoms (buvau viena palatoje), kviečiu daktarus, tai buvo sureaguota ne iš kart, maniau, kad keturiom ir pagimdysiu. O atėjo akušerė sako, kad mažas noras mano stangintis. Ot maloni kokia 😊 na aš dr apie ją galėčiau pasakot ir pasakot, bet ji tokia neadekvati, kad atbaido moteris nuo tokių lyg ir turėtų būti dziuginanciu patirčių
(tamsiaplaukė, prisidaziusi, apie 50metu moteris, su nepatenkinta veido mimika)
Na o apie pogimdyvini... Tai ka, maitink kaip moki. Daryk ką nori, atsistoti is lovos praktiškai negalėjau, buvo be proto bloga, bet deja niekam nėra įdomu, tiesiog paguldė vaiką kartu į lovą ir viso gero.. Man kaip pirmakartei, tikrai norėjo daug informacijos... Na žodžiu, Klaipėda mane be proto nuvylė, tokia tikrai skaudi patirtis, kai lyg ir esi mokesčių mokėtojas, bet nesi žmogus kol neikisi pinigų į kišenę 😊

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida