2020.07.04 08:51 (prieš 6 mėn.)
meestee parašė:
O jei kažkas negerai sakykim po gimdymo (užsidega krūtinė, kraujavimas ir pan), ar vykti į GN kartu su naujagimiu ar į kažkurią budinčią ligoninę? Kokia tvarka? :)…
Jei kazkas paciai negerai GN jau nepriima...
Bent pries 4 metus, po gimdymo man buvo komplikaciju. Skausmai prasidejo dar gulint GN, bet buvau pirmakarte ir nesupratau, kad tsi nera normalu po gimdymo. O seseles tik bambejo, ko as tiek prasau zvakuciu nuo skausmo, nes negali tiek skaudet ale. O man pasirodo klubo, koju nervu saknrliu uzdegimas buvo. Jau namie neiskentus skausmo, nepavaikstanti nuvykau su vyru y GN ir buvom isprasyti, nes esu jau israsyta po gimdymo ir jei kazkas negerai tai vykit y traumatologiny. Aciu D ten nuvykus paziurejo kaip y zmogu ir niekur neissiunte. Patikrino ekoskopu inkstus, nes nuo ju galejo but, bet jie buvo tvarkoj, tai nusprende, kad cia kaip ir dazna pasekme bus po gimdymo su tais nervu uzdegimais. Prirase vaistu, 2 leidziamus naudojau, stiprius, del to nebeleido ir paciai maitinti. Bet be vaistu jau nebegalejau, ejau- sliauziau kaip sraige, verkdama, nes tiek blogai buvo. Ten ir yspejo, kad jei negeres vel butinsi pas mus atvaziuokit.
Tai zodziu, is GN pagalbos mes nesulaukem, tik buvom isprasyti.