ievauoga parašė:
Sakė šiai dienai įleidžia, kas laukia rytoj - nežinia. Ryt aš gimdysiu, galėsiu parašyt ar beįleis![]()
Ileidžia tuos kur prieš 48h padarytas?
ievauoga parašė:
Sakė šiai dienai įleidžia, kas laukia rytoj - nežinia. Ryt aš gimdysiu, galėsiu parašyt ar beįleis![]()
Augustie parašė:
O kurios gimdete, kokį kraiteli duoda klaipėdos gimdymo namai? Ar nebeduoda?
Duoda. Dave sauskelniu pakeli, dvi dezes visokiu smulkmenu, meginuku, aromama aliejuku, kvapu namu alieju vaikams.
Slapukė95 parašė:
14 d.
.ausra parašė:
O kur jusu vyrai daresi testus? Ar su siuntimais? Nes i ta karstaja linija neymanoma prisiskambinti 🙈 ydomu kur dar klp galima pasidaryti 🤔
Synlab ir anteja daro 🙈
.ausra parašė:
O kur jusu vyrai daresi testus? Ar su siuntimais? Nes i ta karstaja linija neymanoma prisiskambinti 🙈 ydomu kur dar klp galima pasidaryti 🤔
Anteja.Synlab. Mano uosvene ir darysis,su manim bus gimdyme aisku jai ileis cia viskas keiciasi kieviena diena
.ausra parašė:
Na tikiuos, dar pavyks i karstaja linija prisiskambinti ir uzsiregistruoti, nes privaciose labai jau brangus tas testas 🙈
Karštojoje linijoje tyrimui jus užregistruos tik tokiu atveju, jei turėjote kontaktą su sergančiuoju. Šiaip sau jie gimdyvių vyrams testų nedaro nei šeimos gydytojas išrašinėja siuntimus.
Sapnų Fėja parašė:
Karštojoje linijoje tyrimui jus užregistruos tik tokiu atveju, jei turėjote kontaktą su sergančiuoju. Šiaip sau jie gimdyvių vyrams testų nedaronei šeimos gydyt…
O mums israse gyd siuntima testui 🙂