Guste6886 parašė:
O neprisikabino, kad ne popierinis variantas? Ar turejot popierini? Kazkur minejo, kad mobiliam punkte neduoda jokio popieriaus kur butu parasyta, kad neigiamas testas.
Guste6886 parašė:
O neprisikabino, kad ne popierinis variantas? Ar turejot popierini? Kazkur minejo, kad mobiliam punkte neduoda jokio popieriaus kur butu parasyta, kad neigiamas testas.
Guste6886 parašė:
O neprisikabino, kad ne popierinis variantas? Ar turejot popierini? Kazkur minejo, kad mobiliam punkte neduoda jokio popieriaus kur butu parasyta, kad neigiamas tes…
Neduoda, galima pasitikrinti ir pažymą atsispausdinti esveikatoje, mes turėjome atsispausdine.
Ievamik parašė:
Neduoda, galima pasitikrinti ir pažymą atsispausdinti esveikatoje, mes turėjome atsispausdine.
O ką reik pasakyt,kad mobiliam punkte padarytu ta testa nemokamai?😀
Slapukė95 parašė:
Bent jau kitos rase, kad paskambina i karstaja linija ir sako, kad jaucia simptomus koseja karsciuoja ir tiek😁 pasako laika kada gali nuvaziuot pasidaryt testa, bet nera privaloma jei apsivalvoja
Guste6886 parašė:
Bent jau kitos rase, kad paskambina i karstaja linija ir sako, kad jaucia simptomus koseja karsciuoja ir tiek😁 pasako laika kada gali nuvaziuot pasidaryt testa, bet…
Nes reik bandyt nemokamai gaut o kam moket jei galima kitaip😁
Slapukė95 parašė:
Pasakėm, kad dėl gimdymo, nors ne iš pirmo karto pavyko, priklauso ir nuo konsultanto bet žinau ne viena kuris pasidarė sakydamas, kad reikalinga dėl operacijos ir pan, bet dabar truputuką kiek kitokia situacija nei prieš 5 mėn..,
In10 parašė:
Aš gimdžiau lapkričio 3 d tai mano patirtis visiškai priešinga jūsų patirčiai. Aš laukiau 3 d skatinimo bet taip nutiko kad pusę 2 naktį vandenis nubėgo patys tai 2…
Labai džiugu girdėt ,kad bent kažkam buvo gerai ir jūs neiškentėjot viso to baisaus košmaro kaip teko man , ir sveikinu dėl mažyliuko augit stiprus ir sveiki ir jūms daug sveikatos
In10 parašė:
Aš gimdžiau lapkričio 3 d tai mano patirtis visiškai priešinga jūsų patirčiai. Aš laukiau 3 d skatinimo bet taip nutiko kad pusę 2 naktį vandenis nubėgo patys tai 2…
Labai džiugu girdėt ,kad bent kažkam buvo gerai ir jūs neiškentėjot viso to baisaus košmaro kaip teko man , ir sveikinu dėl mažyliuko augit stiprus ir sveiki ir jūms daug sveikatos
gjete parašė:
as manau daug priklauso ir nuo pacios nusiteikimo, tikrai nieko nenoriu izeisti, bet Elizabeta pasirode sunkesne asmenybe.
Aš pati esu jautri ir silpnoka bet man visa tai buvo pirmasis kartas ir patikėkit ten jokios pagalbos nebuvo sunku net prisikviest buvo kai norėjau i toleta kai išsigandau pamačius krauja buvo siaubas prisiminus daug pasakot yra .. bet neturiu del ko isižeist čia mes išsakok savo patirti patyrusia ten išdestom .. kekvienas personalas skirtingas ir pamainos keičiasi kekviena diena
gretul parašė:
Na , čia merginos ginčų gali kilti daug. Yra kam pasisekė ir kam ne. Mano antras gimdymas buvo baisiau nei baisu , akušerės iki šiol pamiršti negaliu, ir daktarų ab…
Sekmės!! Stiprybes jūms
Elizabeta543 parašė:
Labai džiugu girdėt ,kad bent kažkam buvo gerai ir jūs neiškentėjot viso to baisaus košmaro kaip teko man , ir sveikinu dėl mažyliuko augit stiprus ir sveiki ir jūm…
Čia kaip aš manau man pasisekė turbūt 😃 nes kai gimdžiau pirma karta kad ir tas buvo prieš 14 m tikrai prisiminimai yra kaip didžiausias košmaras, 😭 pagalbos ar informacijos buvo totalus 0, tad šio gimdymo bijojau siaubingai, bet buvau nusiteikusi jai kas net elgtis karingai 🤣 bet matyt čia man buvo už pirmą kartą kompensacija 🤣