debesujura parašė:
Taip, tinka. Mes iš punkto turėjom.
Vienoms sako, kad netinka iš punkto 🤷 Suprask kaip nori...
debesujura parašė:
Taip, tinka. Mes iš punkto turėjom.
Viktorija1024 parašė:
Na aš gimdžiau prieš mėnesį, tai gal kas keitėsi. Bet logiškai galvojant, tai koks skirtumas kur darytas...
Viktorija1024 parašė:
Mane siandien pagulde i patologini, dar karta perklausem su vyru ar galioja testas 14d. sake taip daktares taip pat klausiau, patvirtino. Sake jog tvarka del vyru nepasikeite nuo pavasario. Reikia tureti atspausdinta varianta.
gjete parašė:
Gruodinuku grupeje isvis raso, kad vyru nebeileidzia, idomu kaip istikro siai dienai yra![]()
Ileidzia, gimdziau lapkricio 16 diena, niekas net neklause ar dalyvaus, padaveme atspausdinta testo lapa ir viskas☺️ Taip, jie noretu geriau kad vyru nebutu del plintancio covid, taciau neturi priimto naujo potvarkio tai vadovaujasi sena tvarka.
Gitutee parašė:
Ileidzia, gimdziau lapkricio 16 diena, niekas net neklause ar dalyvaus, padaveme atspausdinta testo lapa ir viskas☺️ Taip, jie noretu geriau kad vyru nebutu del pli…
Na tuomet paskambinus informacijos telefonu specialiai bando pateikti klaidingą informaciją, kad kuo mažiau vyrų būtų. Nes kiek bandžiau su atsiliepusia moterimi kalbėtis, ieškoti kompromisų, jos atsakymas buvo vienas - vyrai nepageidaujami. Pasakė: "14 dienų testas neefektyvus, nes gal jau per tą laiką vyras galėjo užsikrėsti, jei daryti pakartotinai testą gimdymo namuose, tuomet ilgai užtruks ir nėra garantuota, kad gausime atsakymą laiku", o man pasakius apie testą, kurį atlieka "Antėja", kuris kainuoja apie ~150 eur. ir yra atliekamas per 1,5h, atsakė, kad tas testas nepatikimas.
Gitutee parašė:
Ileidzia, gimdziau lapkricio 16 diena, niekas net neklause ar dalyvaus, padaveme atspausdinta testo lapa ir viskas☺️ Taip, jie noretu geriau kad vyru nebutu del pli…
O kur buvo darytas testas?
Gruodinukas1 parašė:
Na tuomet paskambinus informacijos telefonu specialiai bando pateikti klaidingą informaciją, kad kuo mažiau vyrų būtų. Nes kiek bandžiau su atsiliepusia moterimi ka…
As pries vykstant gimdyti du kartus skambinau ir man atsiliepdavo vyriskis, pagal balsa speju kad vedejas Janusas, sako ta pati tvarka, nieko nekeitem, o forume tikrai, visokiu pasakymu, cia ziurint kas rageli pakels kai skambinsit. Vaziuojat su 14 d testu ir viskas, jie maciau kaip jungesi i e sveikata ir patikrino.
Man tai via isvis kosmosas🤣 tiek blogu komentaru, o realiai kas gimde paskutiniu metu tik geriausi atsiliepimai🤷🏼♀️ Nu man vis vien keista, mano vyras vakar pats paskambino ir jam viska papasakojo, kad gali dalyvauti jei turi testa ne senesni nei 14d.😀 tad neisivaizduoju, kur jus skambinat, kad gaunat neteisinga info🤣
Guste6886 parašė:
Man tai via isvis kosmosas🤣 tiek blogu komentaru, o realiai kas gimde paskutiniu metu tik geriausi atsiliepimai🤷🏼♀️ Nu man vis vien keista, mano vyras vakar pats p…
Nu ligu ten pat skambinam, tik visoms skirtingai sako 😂 Man labiausiai įdomu, ar tinka darytas testas mobiliajame punkte 🤔