Augustie parašė:
2020-11-25 12.22
3800g
Sveiminimai didžiausi
Augustie parašė:
2020-11-25 12.22
3800g
Sveiminimai didžiausi
Augustie parašė:
2020-11-25 12.22
3800g
Sveikinimai!🌹 sveikatos Jums abiems!🌹
Viktorija1024 parašė:
Sveikos mamos, kad vyras galėtų dalyvauti gimdyme, tai turi būti pasidaręs covid testą, kuris, ne senesnis nei 14d. Klausimas toks, kur tas testas turi būti darytas…
Mane irgi domina sitas reikalas,man sake kad jei darys tose punktuose tai tada tures tom dienom izoliuotis .. ir kad atceit netinka is tenais lapas,skambinau i priemima sako mes nezinom kir jums atlikti ta testa patys ieskokite bet turi buti atsviestas atsakymas ant lapo tel.parodyt neuztenka atsakymo sako segam prie bilos,jei itaikysit 48valandas vyro netikrins o jei ne tada 14paru begyje darytas jei buvo testas tada paims vietoi pakartotinai.. kol dasus ko nori is musu ir gala gaut galima
Gruodinukas1 parašė:
Šiandien skambinau į gimdymo namus pasiteirauti, dėl vyrų dalyvavimo gimdyme. Gavau atsakymą, jog vyrai gimdyme nepageidaujami, dėl didėjančių covid užsikrėtimų ska…
Uzvakar skamninau nesake kad nepageidaujami,sake zinoma gali dalyvauti,tik testu atsakymai turi but 48h nebetikrina vyro,14paru jei dar yra tai ims pakartotinai.. kai paklausiau kur daryt pasake patys ieskot galvot turite... tai dar ir visiems skirtingai sneka...
Guste6886 parašė:
Mane siandien pagulde i patologini, dar karta perklausem su vyru ar galioja testas 14d. sake taipdaktares taip pat klausiau, patvirtino. Sake jog tvarka del vyru…
O kur dares vyras testa?privaciai ar ne?
Guste6886 parašė:
Tinka, ka tik pati persnekejau su daktare, kadangi ryt skatinimas mantai vyras mob punkte pasidares testa 15d. tai sake tik atsispausdint ta lapa ir viskas;)
O kaip tam mobiliam punkte pasidare vyras?nes sako jei ten daraisi reikia izoliuotis kazkaip ,ka saket del ko tikrinates?
Anastasita parašė:
O gal kas gimde ant dienu kaip vyrai su dalyvavimu,man pasake 14paru galioja covid testas,bet ji reikia atlikti mokamai..kas dares? 38sav man tai galvoju ar jau dar…
Noriu patarti, nes vykstame į Ryga, ten FET atlikome, kas kart vykstant turime atlikti nosiaryklinį covid tyrimą. Klp Medica Practika 75€, atlikus iš kart iki 8:00 kitos dienos ateina tyrimas, įsigykite nuolaidų kortelę pritaiko dar 7% nuolaidą.