Rainbo parašė:
O kaip Jums maistas?
Labai įdomi atvira nuomonė. 🌺🤌
Maistas tai kaip ir visose ligoninėse🫣, bet labai nedaug valgiau nes negaliu valgyt pieno produktų ir glitimo 🙂
Rainbo parašė:
O kaip Jums maistas?
Labai įdomi atvira nuomonė. 🌺🤌
Maistas tai kaip ir visose ligoninėse🫣, bet labai nedaug valgiau nes negaliu valgyt pieno produktų ir glitimo 🙂
Karlee parašė:
Nuo vasario mėnesio ten tokios permainos.. po kelių parų man taip norėjosi daržovių... tikiuosi maistas bent kiek bus geresnis. Nes sausa varškė, su sausa duona nelabai dera...
Daiva.. parašė:
Sveiki,kilo toks klausimas,ar Klaipėdos gimdimo namuose guldo palatoi po viena gimdyve?
Buvau pogimdyviniame ir patologiniame. Mokamos negavom (na, ir nereikėjo, nes viena buvau) tai abejos buvo vienutės 🤔
Daiva.. parašė:
Sveiki,kilo toks klausimas,ar Klaipėdos gimdimo namuose guldo palatoi po viena gimdyve?
Po vieną palatoje yra lova mamytei, lovelė ir vystymo stalas leliukui.
Daiva.. parašė:
Taip buvo ir kai korona buvo,nes gimdžiau per koronos baisiausia laikotarpi pirmagymi,tai gerai,kad po viena. 🌸🌸🌸Vienam forume rašė merginos,kad Vilnui ir Kaune gul…
Pas mus tikrai po vieną, nesvarbu ar mokama ar ne🤭
Karlee parašė:
Pas mus tikrai po vieną, nesvarbu ar mokama ar ne🤭
Taaip, vienintelis skirtumas, jog mokama su dušu ir tualetu būna
Sveikos. As ir gimdžiau Klaipėdoj abu. Pirmas buvo per covida, tai tada tikrai buvo labai prastai. Bet va antras gimdymas ir priežiūra puikiai. Gimdyma priemė akušerė Gražina, tai prie tokios gimdyt ir gimdyt beje pas ją buvau pataikiusi ir i kursus apie gimdyma gimdymo namuose.
Pogimdyviniam gavom privačia palata, bet buvo mažai gimdančiu. Priežiūra skūstis neturiu kuo, tik viena akušerė labai siulė mišinuką, pasikeitus pamainai (šauni akušerė su ryškiai padažytom lūpom, augusi) pamaigė krutine ir pasakė kad jokio mišinio man neduos, pieno yra tikrai pasikeite į gera viskas. Aš ir galvojau apie Kauna, džiaugiuosi kad nevažiavau.