Kotryna_ parašė:
Aš pasakyčiau, kad ligoninėse tikrai nemėgsta tų, kurie mato nematomus priešus - ypatingai celofanu, kiguoliu gerbėjai, Nemuno aušros rinkėjai.
O jus ir Klp gimdysite. Paskaicius komentarus na tikrai atrodo bijau gimdyti Klp
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaKotryna_ parašė:
Aš pasakyčiau, kad ligoninėse tikrai nemėgsta tų, kurie mato nematomus priešus - ypatingai celofanu, kiguoliu gerbėjai, Nemuno aušros rinkėjai.
O jus ir Klp gimdysite. Paskaicius komentarus na tikrai atrodo bijau gimdyti Klp
Kotryna_ parašė:
Labai džiugu kad jūsų ratas tokio pat požiūrio kaip jūs
Gimdžiau ir aš du kartus Klaipėdos namuose,neturiu priekaištu,bet yra žmoniu kutiem geriau patylėti,mano išraiška pamatė jau bijo tai buvo nuolankus😄 Bet pastebėjau man daug kur taip 😄 matyt mato kad nagla esu ir prisibino😄 Aš savo nuomonė susidarius ir tikrai einu už tėvu puse. Aš neteisėja,kad nuteisti tuos žmonės kurie čia prisidėja,bet kad kažkoks klanas veikia čia tai tikrai,tikiuos DIEVAS teisėjas ir nubaus tą žmogu ligoniniai kuris prisidėjo prie viso to,labai norėtus žinot varda tos medikės,tikiuos DIEVAS duos didžiausia jai bausmė.Tikiuos ją užtampys teismuose.
Lisi parašė:
Geriausia kai nezino nei viena tikros istorijos ir pila zodzius☺️
O gal jus žinot? Tik taip idomu
Kotryna_ parašė:
Prisidedu prie tų, kurių patirtis gimdant buvo pozityvi. Nesutikau nei vieno žmogaus, kuris nenorėtų padėt. Viena seselė gal ir buvo man asmeniškai nemaloni, bet atliko savo darbą taip, kaip reikia.
O toms, kurios čia baiminasi, kad geriau negimdyti Klaipėdoje, tai puiku - taip ir darykite, važiuokite kitur. Nėr čia bėdos. Svarbu, kad jaustumėtės saugiai. O ir kitoms bus nauda, nes aš pvz būčiau norėjus šeimos palatos, bet negavau, nes buvo visos užimtos.
Daiva.. parašė:
Gimdžiau ir aš du kartus Klaipėdos namuose,neturiu priekaištu,bet yra žmoniu kutiem geriau patylėti,mano išraiška pamatė jau bijo tai buvo nuolankus😄 Bet pastebėjau…
Blemba su tuo naglumu as tikrai pavydziu tokioms kaip jus😁 nes pati esu vistu vista niekur uz save nepastoviu, tik jau kai epidiura nenorejo duoti reikalavau ir viskas😁
Siaip esu prie geros patirties turetoju, bet reikalivimu neturejau irgo norejau kuo trumpiau atbuti ir varyt namo🙈
Amberisa parašė:
Blemba su tuo naglumu as tikrai pavydziu tokioms kaip jus😁 nes pati esu vistu vista niekur uz save nepastoviu, tik jau kai epidiura nenorejo duoti reikalavau ir vis…
Mano tarpe buvo mama kuri gimdė, atsisakė visų skiepų issiprase anksčiau iš ligoninės ir vistiek viskas buvo gerai, jokių nusiskundimų neturėjo personalui ir namo išleido be vargo.
Mamyt3 parašė:
Mano tarpe buvo mama kuri gimdė, atsisakė visų skiepų issiprase anksčiau iš ligoninės ir vistiek viskas buvo gerai, jokių nusiskundimų neturėjo personalui ir namo …
O kas čia tokio, kad atsisakė skiepų ir namo išsiprasė? Jeigu vaikui ir mamai viskas gerai, ko gulėt toj ligoninei? Juk per prievartą nelaiko.
Amberisa parašė:
Blemba su tuo naglumu as tikrai pavydziu tokioms kaip jus😁 nes pati esu vistu vista niekur uz save nepastoviu, tik jau kai epidiura nenorejo duoti reikalavau ir vis…
Ne į tema bet atsimenu kai vaisingumo klinika buvo teismuose ir tarditoja kvietė klausdama,atkėlėm visus dokumentus nesuprantam kodėl JŪS ir dar keli nebuvot apgaudi o visi kiti permokėdavo šimtais ir tūkstančiais o jūs ne,sakau mano veidas matyt nepatiko arba prisibijojo problemu😄😄😄 taip ir su gimdymu ėjau kiaurai,su pirmu atsargiai su antru kaip tankas,buvau abu kartus geranoriška tik užkabink mane😄tai visi buvo nuolankus,net dabar sutinku sesutes parduotuvei tai mane atsimena prieina kalbina,beja jai sutiksiu paklausiu apie šia situacija jai vaika atima vien dėl to kad nahui pasiuntė personala tai juokinga jai iš manes tyčiotus netik nahui padiusčiau😡 Su antru net visas teisias savo žinojau,nes po pirmo CP buvau ir man negalima skatinamūju antra gimdant tai ėjau už savo teisės,abu neštumus su manim buvo uošvienė ir abu CP pirmas po 25valandu antras po 19valandu.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai