n_p_ parašė:
Rugpjūčio 14d duomenys 🤍
Gal kas turit 2025metų? 😁 net nežinojau kur toks kalendorius 😭
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdan_p_ parašė:
Rugpjūčio 14d duomenys 🤍
Gaabi parašė:
Kaip per e.sveikatą užsiregistruoti į NĖŠTUMO PATAOLOGIJOS DIENOS STACIONARĄ? Nu niekaip nerandu🫣
Skambinkite, aš taip pat neradau.
ir skambinkite kuo greičiau
PregnantLady parašė:
Skambinkite, aš taip pat neradau.ir skambinkite kuo greičiau
Dėkoju❤️
Grrr2 parašė:
Kabo gimdykloje, prie gydytojų/slaugytojų kambario. Dažniausiai gimdančios ir nepastebi, ne tas galvoj. 😅
vaivele parašė:
Kaip įdomu, kad tokios skirtingos patirtyspas mane gyd.Vesta buvo užėjusi sekančią dieną po cpo, išsityčiojo, kad pati nepagimdžiau, iki šiol bloga prisiminus :…
Eina sau, kokia nemaloni patirtis🥺 2021 metais ji man darė vaisiaus apgręžimą, nepavyko, tai matė, kad aš pergyvenu dėl cpo, kad pati jau negimdysiu... Nuramino, kad kas čia tokio, koks skirtumas, kaip užsibaigia nėštumas, juk iš tavęs vaikas atsiranda, ne iš kažkur, pati būtų atlikusi operaciją, bet tada vandenys nubėgo anksčiau ir pakliuvau operacijai pas kitą gydytoją. O va 2025, tai atvažiavau su tekančiais krūvinais vandenim be veiklos, skatint dėl jau buvusio cp negalėjo, matė, kad belenkaip bijau, buvo konkreti, bet ramino.. Nors atvarėm jau apie 1 val. nakties, nepaliko kitai pamainai ir ilgai netempė, kraujavimas nerimo, tai už poros val.ėmė ruošti operacijai.
Ji tikrai ne iš tų "caca lialia", bet man jos konkretumas patinka.
LaRosch parašė:
Eina sau, kokia nemaloni patirtis🥺 2021 metais ji man darė vaisiaus apgręžimą, nepavyko, tai matė, kad aš pergyvenu dėl cpo, kad pati jau negimdysiu... Nuramino, ka…
Smagu girdėti ir teigiamas patirtis! Laukiuosi antro, tai bus ramiau, jei tektų dar kartą susitikti
vaivele parašė:
Smagu girdėti ir teigiamas patirtis! Laukiuosi antro, tai bus ramiau, jei tektų dar kartą susitikti![]()
Kuo didžiausios sėkmės ir ramybės jums!😊🌸
Gvimore parašė:
Sveikos. Nelabai randu atsiliepimų? Gal kas lankėtės pas Gertrūda Jonaityte? Kokie atsiliepimai?
Sveika, buvau pas ją vienoje apžiūroje, nepamenu tiksliai kurioje, bet tikrai jau buvo 20+ savaičių. Be galo profesionali, kruopšti, linksma, ko paklausi - viską atsakys, paaiškins, parodys. Man labai patiko ir tik geriausi atsiliepimai. Šveicarijoj stažavosi, ypač specializuojasi vaisiaus smegenų vystymęsi, tai patikėkit, echoskopijos metu visas vaikelio raukšleles ištyrinės😁 Tiesa, ėjau viena, tai dėl vyro pakomentuot negaliu.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai