Micky mouse parašė:
Sveikos,ar galit pasakyti ko tikrai reikia gimdymui į klinikas, kokius daiktus vežtis,kad neprisikrauti nereikalingų?
Gimdžiau Santarose, tai kas tikrai buvo reikalinga:
Gimdymo palatoje: gimdymo marškiniai, gertuvė su vandeniu, ilgas telefono pakrovėjo laidas, šlepetes, suaugusiųjų sauskelnės (dėvėjau po to, kai nuleido vandenis). Rūbeliai leliukui. Man darė skatinimą, kuris truko daugiau nei parą, tai jei būčiau žinojusi, kad tiek truks, būčiau dar kažką veikti pasiėmus (knygą ar šiaip kas patinka, tarkim, man patinka megzti), nes laikas eina lėtai, o vyrui neleido visą laiką būti kartu.
Palatoje po gimdymo: pižamos ar kokie laisvesni rūbai persirengti, kojinės, dušo priemonės, šlepetės į dušą, rankšluosčiai. Suaugusiųjų sauskelnės pirmai dienai, po to, bent man, pakako gerų didelių paketų ir vienkartinių kelnaičių. Multimam purškalas tarpvietei, multimam tepaliukas arba kompresai speneliams, jei žindysit. Vaikui kelis komplektėlius rūbų, kokį savo pleduką, nes tie ligoninės tokie nudrožti baisiai. Sauskelnių vaikui kažkiek, nors daug siūlyčiau neimti, bent mūsų atveju gavome du pakelius ligoninėje dovanų, pakako. Vandens, užkandžių. Buvau pasiėmus įklotų į liemenėlę, bet realiai neprireikė, nes pradžioje to pieno ten tiek tėra. Nuo akušerės gavau priekaištų, kad neįsidėjau buteliuko vaikui, nes vaikui iš pradžių nepavyko įsiūlyti spenelio, tai jos manymu buteliukas būtų padėjęs. Tai tiesiog priešpienio į taurelę prispaudžiau ir taip davėm. Ausines, pakrovėją telefonui.