ievauoga parašė:
Epidūro nedaro Kretingoj![]()
ai jums cp 🤔
ievauoga parašė:
ai jums cp 🤔
ievauoga parašė:
Daro daro..
Tercija parašė:
Kaip suprast nedaro epidūro?
Taip ir supraskit... epidura tik ekstra atveju daro... ten uz gimdyma naturaliai... suleis nuskausminamuju tik nebent...
@[email protected] parašė:
Taip ir supraskit... epidura tik ekstra atveju daro... ten uz gimdyma naturaliai... suleis nuskausminamuju tik nebent...
Ačiū, supratau
Gimdžiau spalio 2d. Labai džiaugiuosi ir personalu visas dienas ir gimdyme rupinosi labai. Galiausiai pati nepagimdžiau tai išvežė cp daryto. O vyra leido būti kiek nori. Ir ateidavo man padėti kiekviena diena. Labai už tai dėkingi mes kad ileisdavo ji. Nes aš lavonas buvau po narkozės.
Rimančiuks parašė:
Gimdžiau spalio 2d. Labai džiaugiuosi ir personalu visas dienas ir gimdyme rupinosi labai. Galiausiai pati nepagimdžiau tai išvežė cp daryto. O vyra leido būti kiek…
O vyrui reikejo but covid testa but iš anksto pasidarius?
Sveikos norejau pasiteirauti neseniai gimdziusiu Kretingoje. Kokios palatu salygos: vienvietes ar dvivietes? Ar vaikiukui reikia tureti pleduka/kaldryte? Ar reikia savo puoduko, sakutes, sauksto? Gal yra kazkokie dalykai, kuriuos suteikia ligonine, kuriu nereiketu apsikrauti vezantis? Aciu pasisakiusioms
Netiketumas parašė:
Sveikosnorejau pasiteirauti neseniai gimdziusiu Kretingoje. Kokios palatu salygos: vienvietes ar dvivietes? Ar vaikiukui reikia tureti pleduka/kaldryte? Ar reik…
Vienvietes, kaldryte duoda, irankiai kaskart valgant atnesami😊