Aure Ja parašė:
o kaip ten vandenukus nuleidineja? Kokia procedura? As manau, manes tas pats laukia, reikia nusiteikt 😁
Kaip ir visur, prakerpa
Aure Ja parašė:
o kaip ten vandenukus nuleidineja? Kokia procedura? As manau, manes tas pats laukia, reikia nusiteikt 😁
Kaip ir visur, prakerpa
yyzzyy parašė:
Kaip ir visur, prakerpa![]()
Bet jauciu nera maloni procedura 😒
Aure Ja parašė:
Neskausminga tai tikrai tokiu kabliuku uzkabina vandenmaisi ir jis praplysta, nervu jis neturi tai skausmo jokio, bet jau paskui prasideda viskas greiciau, intensyviau ir skausmingiau, bent jau dazniausiai.
Jurveta parašė:
Neskausminga tai tikrai tokiu kabliuku uzkabina vandenmaisi ir jis praplysta, nervu jis neturi tai skausmo jokio, bet jau paskui prasideda viskas greiciau, intensyv…
Jeckau, vajeckau 😁 kodel mano klecka reikia skatinti.. 😁
Aure Ja parašė:
Nesijaučia vandenmaišis nėra jūsų organas ar kažkokia dalis, nesijaučia nieko.
yyzzyy parašė:
Nesijaučiavandenmaišis nėra jūsų organas ar kažkokia dalis, nesijaučia nieko.
Labai tikiuosi.. jaudinuosi pries tokia diena labai, labai 🤭
Aure Ja parašė:
Labai tikiuosi.. jaudinuosi pries tokia diena labai, labai 🤭
O aš išvis nežinau kada prakirpo tuos vandenis 😂😂 nk nesake tai ir nepastebėjau 😀😀 per skausmus gal nejutau😀
juratinka1 parašė:
O aš išvis nežinau kada prakirpo tuos vandenis 😂😂 nk nesake tai ir nepastebėjau 😀😀 per skausmus gal nejutau😀
🤭🤭🤭
Tai as manau bus tas pats 🤭🤭🤭
Aure Ja parašė:
🤭🤭🤭
Tai as manau bus tas pats 🤭🤭🤭
Tai va aš išvis nebuvau nusiteikus gimdymui, o ten mane greitai pradėjo skatinti, apvilko gimdymo marškinius, nes gimdyvės buvo 3, o palatos tik 2 tai leido ir leido vaistus, kad tik greičiau, dabar pamenu kaip košmarą...
Aure Ja parašė:
Turi spec įrankį, apnašų į vąšelį, su juo užkabina ir placentą praduria ir vandenys patys pradeda tekėti. Visiškai neskausminga, tik glumina tas šilto vandens tekėjimas, kurio pati negali reguliuoti aš sauskelnes kelnaites po šios.procedūros turėjau, tai gimdykloj su jomis vaikščiojau, kad nebėgtų viskas per kojas.