Kutikū parašė:
Dėkui![]()
O poza tradicinė buvo? Įdomu kiek gimdyvių realiai išnaudoja tos lovos galimybes :…
Iš pradžių stovėjau kol isistatė, paskui paguldė ir kojas ant tokių pakojų uždėjo, tai gaunasi kaip ir tradicine kaip supratau.
Kutikū parašė:
Dėkui![]()
O poza tradicinė buvo? Įdomu kiek gimdyvių realiai išnaudoja tos lovos galimybes :…
Iš pradžių stovėjau kol isistatė, paskui paguldė ir kojas ant tokių pakojų uždėjo, tai gaunasi kaip ir tradicine kaip supratau.
Kleck parašė:
Sveikos, o Kgn gliukozės tyrimui reikia savo gliukozę neštis ar tik ateiti su citrina? 😁 seniai uzsirasiau šiam ,,malonumui" ir jau nepamenu ką sakė
As ėjau tik su citrinos sultim isspaustom, gliukozę davė 😊 sulčių visų net neprireikė 😉
Kutikū parašė:
Dėkui![]()
As visaip bandziau gimdyt ir ant tos lovos keturiom ir staciom, leido man keist poza kaip tik norejau, visdelto pati pasirinkau gimdyt gulint ant nugaros.
Kutikū parašė:
Aaa, tai vis tik skirtingos. Si transformeris
Aš ant šios gimdžiau pirmadienį. Visaip ją išbandžiau, kol įsistatinėjo ir kai stangos prasidėjo, bet man geriausiai sekėsi stumti tradicinėj pozoj 😀
Dzesi parašė:
Sveikos. O ar leidžia vyrams pasilikti?![]()
Taip, leidžia