Bello parašė:
Oi tai niekas nepasikeite siuo klausimu..man 18 val teko taip pat su tokiu scenarijum. Ai karta panasu tas pats laukia,nes apie cp irgi nekalba
Bello pamatysi antras gimdymas bus žymiai lengvesnis 😉
Bello parašė:
Oi tai niekas nepasikeite siuo klausimu..man 18 val teko taip pat su tokiu scenarijum. Ai karta panasu tas pats laukia,nes apie cp irgi nekalba
blandynka parašė:
Na po 10-11 sav atsakysiu
Bello parašė:
Na po 10-11 sav atsakysiu![]()
Pas kokią gydytoją lankaisi?
blandynka parašė:
Pas kokią gydytoją lankaisi?
Aura Poceviciene ji mano is 4 pamainos buvo paskutine gimdyme ir i mano jau asaras sureagavo ir leido cp daryt,o ne toliau kankint
psichologine pagalba suteikinejo, o Maciuleviciene(jei gerai rasau pavarde) toliau kankint norejo,nes dar vaiko tonai ne visai pakrite buvo
dabar tik pradejau lankytis,tai sake pakels israsus kodel cp darytas,tai dar tikiuosi,kad nekankins vel taip pat
Kleck parašė:
Sveikos! tos, kurios lankėsi ir gimdė šiuose namuose, kiek laiko leido pernešioti? Kada ir kodėl skatino? Bei pas kokią daktarę lankėtės?
Pernešiojimas yra tik nuo 42sav. Nuo 40 iki 42sav yra po termino. Man leido lygiai 42sav. Būtų po dienos guldę vandenų nuleidimui, bet prasidėjo veikla. Nuo 40sav apie tolesnį nešiojimą sprendžia dienos stacionare, o nebe prižiūrinti gydytoja
yyzzyy parašė:
Pernešiojimas yra tik nuo 42sav. Nuo 40 iki 42sav yra po termino. Man leido lygiai 42sav. Būtų po dienos guldę vandenų nuleidimui, bet prasidėjo veikla. Nuo 40sav a…
Ačiū už tokį išsamų atsakymą 🤗
panelyte9 parašė:
Sveikos, ar šie GN yra trečio lygio?![]()
Taip pat, ar čia galima gultis skatinimui su siuntimu, ir dar iš kito miesto? (Kl…
Kaune tretinio lygio yra tik Kauno klinikos.