gintarytia parašė:
Galbūt kam aktualu 🙂 tikiuosi matysis
Parasyta, kad iki 10 konsultaciju - 168 Eur. Tai kaip suprantu cia taip ivardinta nestumo prieziura. O tai uz ultragarsus atskirai moket reikia, ar ieina?
gintarytia parašė:
Galbūt kam aktualu 🙂 tikiuosi matysis
Parasyta, kad iki 10 konsultaciju - 168 Eur. Tai kaip suprantu cia taip ivardinta nestumo prieziura. O tai uz ultragarsus atskirai moket reikia, ar ieina?
pipiruciai parašė:
Konsultacijos, tyrimai, ultragarsai ir įeina į tą 168.
Malta92 parašė:
Merginos, kurios vyko gimdyti iš kito miesto (virš 100 km), pasidalinkit patirtimi![]()
Mes važiavom iš Klaipėdos ir tikrai nesigailim. Aišku kadangi pirmas gimdymas aš supanikavau,nes galvojau vandenys nubėgo tai užsukome į klaipėdos gn pasitikrinom tai paleido namo sąremiauti. Kaip kokie slapukai susipildėm popierius ir sako ryte atvažiuosit gimdyt. Aha
o mes tiesiai į autostradą ir varėm į Kauną
aišku skubėti niekur tikrai nereikėjo,nes man tik kamštia valėsi...o nuo sąrėmių pradžios iki gimimo praėjo 20val. Tai galima spėti kelis kartus suvažinėti
aivike parašė:
Mes važiavom iš Klaipėdosir tikrai nesigailim. Aišku kadangi pirmas gimdymas aš supanikavau,nes galvojau vandenys nubėgo tai užsukome į klaipėdos gn pasitikrinom…
Ačiū, kad pasidalinote
Mes irgi planuojame važiuoti iš Klaipėdos, tai nuraminote, nes visokių minčių kyla galvoju irgi, kad reikės užsukti į Klaipėdą pasitikrinti prieš
zosyyte26 parašė:
Gal galit kuri gimdžiusi parašyti kokių tiksliai reikia daiktų gimdykloje? Ar važiuojant iš kito miesto būtina pasiskambinti?
Man reikejo slepeciu ir vandens geriamo. Viskas. Sauskelnes (o tiksliau didelius iklotus begantiems vandenims) save, tai prireike tinkliniu kelnaiciu
zosyyte26 parašė:
Gal galit kuri gimdžiusi parašyti kokių tiksliai reikia daiktų gimdykloje? Ar važiuojant iš kito miesto būtina pasiskambinti?
Sveika. Skambinti tikrai nebūtina. As pati atvaziavau, paskambinau i duris ir iskart ileido, tik veliau gydytoja pamate, kad esu ne is Kauno. Na, nebent cia dabar del tos koronos reiketu, bet nemanau zinokit
gimdykloi reikejo tik slepeciu, nes su jom atejau
ir drabuziu leliukui. Jei klausiat apie gimdykla butent, o ne apie palata. Na ir pampersai butinai, tiek sau, tiek leliukui.
zosyyte26 parašė:
Buvau jų kursuose, tai dėl itin didelio apkrovimo, prašo prieš važiuojant pasiskambinti dėl vietų
Kutikū parašė:
As skambinausi treciadieni atvaziuodama, tai nelabai suprato akusere, ko is jos noriumazdaug, "tai jei gimdot, tai vaziuokit"
O laisvų palatų yra su dušu ir tuoletu vienviečių ? Paleido jau jūs?