zosyyte26 parašė:
O kokios kainos? Radau 2017m rašo 40€. Gal padidėjo kaina?
As buvau nemokamoje mokamu laisvu nebuvo.
zosyyte26 parašė:
O kokios kainos? Radau 2017m rašo 40€. Gal padidėjo kaina?
As buvau nemokamoje mokamu laisvu nebuvo.
Esu dabar dar juose, mokama palata 40€ ir vietos tikrai yra, pati vaziavau nesiskambinus, nes bet kokiu atveju norejau gimdyti juose arba mazylyje ten kur ileidzia vyrus. Telefonu jos tikrai nepasakys kaip jums elgtis geriau laukti namie ar ne, man paciai nebuvo nubege vandenys, vaziuodama abejojau ar isvis kazkas vyksta, nes saremiu skausmas nebuvo toks baisus, net atvykus akusere sako greiciausiai gausit vaziuot namo, bet patikrinus jau buvo 8cm prasiverimas. Taip kad kiekvienai individualiai ir manau skambinti nereikia pries atvykstant tikrai:))
lieja parašė:
Esu dabar dar juose, mokama palata 40€ ir vietos tikrai yra, pati vaziavau nesiskambinus, nes bet kokiu atveju norejau gimdyti juose arba mazylyje ten kur ileidzia …
Tai pagal ką sprendėt,kad laikas važiuoti ? Man su pirmąja nieko nebuvo tik per patikrinimą pamatė vandenų mažai ir guldė gimdyt
zosyyte26 parašė:
Tai pagal ką sprendėt,kad laikas važiuoti ? Man su pirmąja nieko nebuvo tik per patikrinimą pamatė vandenų mažai ir guldė gimdyt
Kai pradejo kieteti pilvas(toks kaip akmuo). Sedint prie stalo uzspaude ir galvoju nuimsiu laika, tai isvaziavau kai buvo kas 20min, kadangi valanda kelio o masinoje man visada taip budavo kad sukieteja tai bevaziuojant dar labai ir pati abejojau, kad kazkas vyksta. O kai patikrino ant kedes visos buvo nustebusios, nes tikrai sako akusere telefonu nebuciau sakius vaziuoti, nes kaip pirmkartei nera ko skubeti. Bet pasirodo reikejo, nes gimdykloj nuleido vandenis ir per 1,5val pagimdziau... kai veresi kaklekis nejutau nieko keisto apart paketejimu ir strenu maudimo🤷♀️
Aistė R parašė:
O man va siandien paskambinus pasake, kad pas juos nevaziuot nes vietu nera.... 😔
Labai keista... 🤷♀️🙈
lieja parašė:
Labai keista... 🤷♀️🙈
Na nemanau,kad keista,jie ir fc pasiskelbe buvo,kad nukreipines,jei bus didelis anpludis pas juos. Rytoj pas savo daktare keliauju,tai irgi minejo,kad labai dabar daug gindanciu.
zosyyte26 parašė:
Gal galit kuri gimdžiusi parašyti kokių tiksliai reikia daiktų gimdykloje? Ar važiuojant iš kito miesto būtina pasiskambinti?
man per visas dienas reikėjo tik vandens, šlepečių, clogin putų ir pampersu (labai daug kraujavau) ir sunaudojau visą paką, vienkartinių rankšluosčių. Vaikui imčiau daugiau rūbelių, ypač bodziuku, nes nuo bambutės labai išsimurzina ir reikia dažniau keisti. Pati dar užsidėjau priešpaskutinę dieną savo pižamą. Daugiau tai nieko nereikėjo. Išvažiavau su tais pačiais rūbais, su kuriais ir atvažiavau. Ir tikrai geriau pasiskambinti