Sofija 2 parašė:
O kokį chirurgą rekomenduojat?
beje aš kai į klinikas registravausi nesirinkau pas kokį chirurgą, kad būtų greičiau priregustravimas
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįSofija 2 parašė:
O kokį chirurgą rekomenduojat?
beje aš kai į klinikas registravausi nesirinkau pas kokį chirurgą, kad būtų greičiau priregustravimas
akvile84 parašė:
Sveikos, aš taip pat pagaliau užsiregistravus Kaune prieš 2sav buvau 804, šiandien 630, gydytojo nesirinkau , svarbu darytų operaciją 🙂
nusiteikit palaukt, aš penkis mėn laukiau toj eilėje, net galvojau nesulauksiu,ėjau privačiai pas Pilipaitytę išsimatuot,kad pasakytų ar bent priklausytų man ta operaciją 😅 nekantri esu
A.Overling parašė:
nusiteikit palaukt, aš penkis mėn laukiau toj eilėje, net galvojau nesulauksiu,ėjau privačiai pas Pilipaitytę išsimatuot,kad pasakytų ar bent priklausytų man ta ope…
Buvau Santarose išsimatuoti 🙄 beje, ką sakė gydytoja?
VaidaStaa parašė:
Buvau Santarose išsimatuoti 🙄 beje, ką sakė gydytoja?
sakė visų pirma akivaizdu kad krūtinė prie kūno per didelė, neproporcingai.Ismatavo visą kitą, prigazdino kad sunkiai oeracija ir sakė tikrai gerai pagalvoti ar aš jos noriu,nes dar jauna (33m)
o noriu tikrai kol jauna,kol kupra neužaugo nuo tų konkolų. Užaugo iškart didelį nuo 14m jau D dydis,taip su metais iki h
A.Overling parašė:
nusiteikit palaukt, aš penkis mėn laukiau toj eilėje, net galvojau nesulauksiu,ėjau privačiai pas Pilipaitytę išsimatuot,kad pasakytų ar bent priklausytų man ta ope…
Nesvarbu kiek laukti , svarbu darytų nemokamai , nors ir mokamai daryčiau turbūt
A.Overling parašė:
sakė visų pirma akivaizdu kad krūtinė prie kūno per didelė, neproporcingai.Ismatavo visą kitą, prigazdino kad sunkiai oeracija ir sakė tikrai gerai pagalvoti ar aš …
Man Santarose gydytoja sakė, kad pagal mano kūno sudėjimą krūtinė per didelė ir per sunki, bet nukarimas 30cm ir iki 35cm, kuriuos pageidautina turėti, dar trūksta. Todėl bijau, kad ir Kaune pagalbos nesulauksiu. Mano krūtys telpa į 85G ir kupra, deja, jau yra 🥹
VaidaStaa parašė:
Man Santarose gydytoja sakė, kad pagal mano kūno sudėjimą krūtinė per didelė ir per sunki, bet nukarimas 30cm ir iki 35cm, kuriuos pageidautina turėti, dar trūksta.…
bet nukarimas pakankamas, pas mane pagal mano matavimus apie 32cm, pagal Pilipaitytę 28 ir aš net neįsivaizduoju kaip ji toki skaičių rado,bet va pasakė kad priklauso operacija, Kad kaip pastebėjau Kaune visas iš eilės operuoja,nebent negimdzius,
A.Overling parašė:
bet nukarimas pakankamas, pas mane pagal mano matavimus apie 32cm, pagal Pilipaitytę 28 ir aš net neįsivaizduoju kaip ji toki skaičių rado,bet va pasakė kad priklau…
O, kaip norėčiau... svajonių išsipildymas būtų. Esu girdėjusi, kad Santarų gydytojai nesiima šiaip sau operuoti, bet to ir nesitikėjau, o apie Kauno klinikas net šeimos gydytoja optimistiškiau kalbėjo. Na tikiuosi visoms, kurioms operacija reikalinga, ją gaus kompensuojamą ir gyvenimas bus paprastesnis!
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai