Mama.. parašė:
As irgi nelabai isivazduoju kaip vasara rengtis reoketu, kad niekas nematytu, kad operuota
Bet geguzes menesis dar neblogas variantas manau... Nes ka, paskui tik rugsejis?
Mama.. parašė:
As irgi nelabai isivazduoju kaip vasara rengtis reoketu, kad niekas nematytu, kad operuota
Bet geguzes menesis dar neblogas variantas manau... Nes ka, paskui tik rugsejis?
Gėlėta parašė:
Bet geguzes menesis dar neblogas variantas manau... Nes ka, paskui tik rugsejis?![]()
Jusu vietoj i rugseji orientuociausi.. maza ka, o jei krutine per aukstai bus is pradziu, ar nevienodai nusileidines? Ir t.t ir t.t.
lailai99 parašė:
Jusu vietoj i rugseji orientuociausi.. maza ka, o jei krutine per aukstai bus is pradziu, ar nevienodai nusileidines? Ir t.t ir t.t.
rugseji pats darbymetis, o vat vasara nedirbu... Nu taip ziema kokia ar rudeni geriau darytis
Gėlėta parašė:
rugseji pats darbymetis, o vat vasara nedirbu... Nu taip ziema kokia ar rudeni geriau darytis
Rudenį ir žiemą didesnė rizika virusą prieš operaciją pasigaut
Man kita savaite bus metai kaip po operacijos. Tai vasara tikrai nepatariu operuotis, nes juosta virs krutines nesiojau 6 savaites, tai gavosi kazkur iki birzelio vidurio +-. Nors ir geguzes menesi jau pakankamai silta buvo, tai karsta man su ta juosta beproto buvo ir paslepti jos neimanoma.
Del sito dar pasitarsiu. As noriu anatominiu ir max 240ml, buvau uzsidejus prisimatuoti, mazesniu norejosi. Tai gal su mazu dydziu trumpiau reik nesiot liemenele. Siaip SV sake tu tai galesi po 4sav jau detis sportine o 5sav sportuoti. O veliau ir be liemeneliu vaiksciot.
Gėlėta parašė:
Del sito dar pasitarsiu. As noriu anatominiu ir max 240ml, buvau uzsidejus prisimatuoti, mazesniu norejosi. Tai gal su mazu dydziu trumpiau reik nesiot liemenele. …
Pas mane 255 ml. 5 sav nesiojau ta liemenele ir juosta, ir jos toookios ilgos buvo su rubu pasirinkimu tragedija
Bet labai norint aisku viskas imanoma
Sweet_Dream parašė:
Keista, kitom sako, kad tik tokiu būdu deda🤔
Na idomu cia
Merginos, tos, kurios jau ilgesnį laiką pasidariusios (virš metų), sakykit prašau iš patirties, ar ateina tas laikas, kai gali visiškai laisvai gyventi taip, kaip gyvenai prieš op, ir nesijaudinti, kad implantai pasisuks, iplys ar dar kas nors jiems nutiks? 🙂 Ta prasme dūkti su vaikais (nebijant, kad jie ant tavęs užšoks), miegoti ant pilvo, sportuoti, kelti daug kg ir t.t. Ar ateina (ir kada) tas jausmas, kad jau net pamiršti, kad ten kažkas daryta 🙂 Aišku aš nekalbu apie nuolatinį džiaugsmą tas tikriausiai nuolat lydi, bet apie fizinius dalykus
Ačiū 😉