Aiste111 parašė:
Merginos kiek laiko po operacijos nekelet daugiau nei 5 kg nes visur skirtingai raso pas mane daktaro parasyta 5 sah vengti fizinio kruvio kitur radau net iki 8 sav
pas mane raso nuo 6 iki 12 sav.
Aiste111 parašė:
Merginos kiek laiko po operacijos nekelet daugiau nei 5 kg nes visur skirtingai raso pas mane daktaro parasyta 5 sah vengti fizinio kruvio kitur radau net iki 8 sav
Cionce parašė:
Ogo tiek ilgai kazin nuo ko tas priklauso
Aiste111 parašė:
Ogo tiek ilgai kazin nuo ko tas priklauso
kaip as is gydytojo supratau tai taip.. kai jus keliat sunkiau .. krutines raumuo dirba ir su kiekvienu sunkaus pakelimu raumuo pompuojasi ir implanta spaudzia zemyn..kaip sakant krutine gali pasmukti.. del to reik pasaugoti ta perioda, kad kol gerai sugis prisitvirtins, jums taip neatsitiktu ir krutine nepasmuktu.. tam rekomendacijos ir duotos norint turet gera teisinga rezultata.
o kodel nuo 6 iki 12 sav... tai nzn gal minimum bent 6 sav. pasaugot jau, bet butu puiku ir visas 12 tobulam vaizdui
Sveikos ☀️ Ar čia yra moterų kurios dėjosi Allergan implantus? Ar girdėjote apie tai kad jie sukelia vėžį ir yra uždrausti visame pasaulyje? Kiek skaičiau tai Amerikoj moterys darosi operacijas kad juos išimti arba pakeisti, Norėčiau sužinoti jūsų nuomone apie tai ką planuojate daryti ?
Enhanced_Ella parašė:
Sveikos ☀️ Ar čia yra moterų kurios dėjosi Allergan implantus? Ar girdėjote apie tai kad jie sukelia vėžį ir yra uždrausti visame pasaulyje? Kiek skaičiau tai Amer…
Kas supranta rusiškai, išdėstytas veiksmų planas, jei jums įdėti tekstūriniai Allergan implantai (sąrašas yra video). Įdomu, kaip jaučiasi moterys, kurios nešioja Polytech tekstūrinius implantus?
Enhanced_Ella parašė:
Sveikos ☀️ Ar čia yra moterų kurios dėjosi Allergan implantus? Ar girdėjote apie tai kad jie sukelia vėžį ir yra uždrausti visame pasaulyje? Kiek skaičiau tai Amer…
Aš turiu allergan :(, dejausi prieš 8 metus northway klinikoje ',jaučiau ir jaučiu vienoj krutija skausmą,lyg deginimą. Dariau momograma ir skanavima, daktaras sakė nieko nemato, o skauda tipo, nes nervas tempe implantas žemyn :hmmm:,
Enhanced_Ella parašė:
Aš turiu allergan :(, dejausi prieš 8 metus northway klinikoje ',jaučiau ir jaučiu vienoj krutija skausmą,lyg deginimą. Dariau momograma ir skanavima, daktaras sakė nieko nemato, o skauda tipo, nes nervas tempe implantas žemyn :hmmm:,
Neoni parašė:
Aš turiu allergan :(, dejausi prieš 8 metus northway klinikoje ',jaučiau ir jaučiu vienoj krutija skausmą,lyg deginimą. Dariau momograma ir skanavima, daktaras sakė…
Nesvarstot darytis implantų keitimą? Ar jūsiškiai Allergan nepapuola į “juodąjį” sąrašą?
Belissimo parašė:
Nesvarstot darytis implantų keitimą? Ar jūsiškiai Allergan nepapuola į “juodąjį” sąrašą?
Papuolė į sąrašą, svarstau keisti ar išvis isiimti, nežinau dabar ką daryti, nes be implantu, krūtinės bus baisus vaizdas....truputį tokioj panikoj...kolkas dar kol tyrimai nieko blogo nerodo bandysiu iki 10m pratemti, o tada reikia spręsti ką daryti