laukų vėjas parašė:
Skiepyjat?
Aciu labai uz atsakyma!
Kas jusu atveju buvo alergenai? As bandau ziureti maista, nevalgau pieno produktu. Rubelius skalbiu su bekvapiais skalbikliais, bet niekaip neatseku..
laukų vėjas parašė:
Skiepyjat?
Aciu labai uz atsakyma!
Kas jusu atveju buvo alergenai? As bandau ziureti maista, nevalgau pieno produktu. Rubelius skalbiu su bekvapiais skalbikliais, bet niekaip neatseku..
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Sveikos, kudikiui sunkus atopinis dermatitas, alergeno neatseku, mityba mano itin skurdi, gydytoja skyre hormoninius tepamus vaistus. Nezinau ka daryti - ar geriau …
Sveiki, jau prieš dvi savaites rašėte. Gaila, kad tik dabar perskaičiau. Tai ilgas laiko tarpas ir nežinia, kaip apsisprendėte. Rekomenduoju FB grupę Alergiukas. Ten rasite daug daug informacijos ir mamos labai aktyviai dalinasi patarimais.
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Sveikos, kudikiui sunkus atopinis dermatitas, alergeno neatseku, mityba mano itin skurdi, gydytoja skyre hormoninius tepamus vaistus. Nezinau ka daryti - ar geriau …
Bandykite be hormoniu vaistu,nes jie plonina odyte.,mum.3 ,menesius zandai baisus buvo,,tik po to supratom kad reik visus grudus ismest.mum padejo voneles su druska.bet aisku jei ant zandu jau zaizdos reiks.vaistu,prikluaso kokia bukle
Sil Ke parašė:
Sveiki, jau prieš dvi savaites rašėte. Gaila, kad tik dabar perskaičiau. Tai ilgas laiko tarpas ir nežinia, kaip apsisprendėte. Rekomenduoju FB grupę Alergiukas. Te…
Aciu, esu toje grupeje. Kol kas maitinu, nors alergeno neatseku. Tik esu ant paluzimo ribos, kasdien sakau, kad jau ryt duosiu misinuka. Na bet vis istempiu ta viena diena ir vel viskas is pradziu.
Agnesiuke parašė:
Bandykite be hormoniu vaistu,nes jie plonina odyte.,mum.3 ,menesius zandai baisus buvo,,tik po to supratom kad reik visus grudus ismest.mum padejo voneles su druska…
Laikiausi dienos be grudu turbut jau pora menesiu, bet be jokio rezultato. Siandien nusprendziau ivesti juos i mityba (balandas, teff, burnoti), nes nematau tiksli ju riboti. O netepti negaliu, nes mums ne tik zandai isberti, o kone visas kunas (kokie 70 proc kunelio isberta). Konsultavausi su alergologe el pastu, kol kas gavau tokia rekomendacija...
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Aciu, esu toje grupeje. Kol kas maitinu, nors alergeno neatseku. Tik esu ant paluzimo ribos, kasdien sakau, kad jau ryt duosiu misinuka. Na bet vis istempiu ta vie…
Gaila kad negereja. .. bet noriu paskatinti nepasiduoti, As savo nuo 2men iki mazdaug 6-7men grynai 5produktus valgiau ir zindziau. Db 8men, nevalgau "tik" didziuju alergenu. Pradzioje ieskojau pan istoriju mamyciu, padejo nepasiduot. Valgiau balanda, kiauliena, veliau cukinija kukuruzas bananas, burokelis, kokosas. Bet mums pee zarnyna pasireiskia labiau - kraujo siuleliai kakuose. Veidukas pabertas visa laika siek tiek. Db vietom demeliu atsiranda, zandai uzsidega. Bet jau i mp alergenus maziau reaguoja.
Aleexk parašė:
Aciu labai uz atsakyma!![]()
Kas jusu atveju buvo alergenai? As bandau ziureti maista, nevalgau pieno produktu.…
Vištiena, kiaušiniai, kviečiai, kriaušė, cukinija. Pieno produktų dar išvis mažius nėra gavęs
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Aciu, esu toje grupeje. Kol kas maitinu, nors alergeno neatseku. Tik esu ant paluzimo ribos, kasdien sakau, kad jau ryt duosiu misinuka. Na bet vis istempiu ta vie…
Labai tikiuosi, kad nepalūšite ♥️♥️♥️ nežinau kiek žinote apie atopiškos odos priežiūrą?
o vaikas negauna vitD?
opalas parašė:
Gaila kad negereja. .. bet noriu paskatinti nepasiduoti, As savo nuo 2men iki mazdaug 6-7men grynai 5produktus valgiau ir zindziau. Db 8men, nevalgau "tik" didziuju…
Svarbiausia, kad jus radite produktus, kuriuos galite valgyti, o as ju nerandu... jei rasciau, tai butu nepriblema laikytis. vedu maisto dienorasti, bandysiu ryt analizuoti vel. Siandien ryte suvalgiau balandos, nuo pietu pradrlejo atpylineja po kiekvieno valgio... zodziu, baigsis mano bandymas ivesti kruopas..
Zyle parašė:
Labai tikiuosi, kad nepalūšite ♥️♥️♥️ nežinau kiek žinote apie atopiškos odos priežiūrą?
Zinau nemazai, ir apie prieziura ir apie visus vaistus. Pirma dukra turejo sunku ad, tai visas kelias praeitas, tik kazkaip si karta anksciau viskas prasidejo ir su beprotiaku kudikio kasymusi...
Vitamuna d duodu is livinn kazkoki naturalu iz 25 euru. nuo kitu atpylinejo.l fontanais. Sakote gal jo nesuoti kuri laika?
S.a.r.d.i.n.i.a parašė:
Tai labai sunki situacija pas jus Kadangi jau kartą viską perėjote, tai sunku ką ir patarti. Aš ir už maitinimą motinos pienu būčiau. O kas jei mišinio neatitaikysite.. vėl kitos problemos. Na labai sunkus apsisprendimas. O gali nutikti ir taip, kad ne maistas įtakoja. Labai jau nedėkinga liga.
Aš seku vieną vaikų gydytoją, vakar kaip tik pamačiau, kad organizuos online seminarą apie maisto netoleravimą ir bėrimus. O gal naudinga būtų pasiklausyti? Aš pati galvoju ir užsiregistruoti.
Taip pat visai įdomu būtų įrašas apie atopinį ir alerginį dermatitą. Viskas online parduotuvėje. Aš jos nepažįstu ir čia specialiai nereklamuoju. Tiesiog atradau, man aktuali tema ir sąžinė neleidžia nepasidalinti.