svajuotoja parašė:
Kovo 4 pagal grafika
tai dar anksti darytis testa. iki tavo dienu dar 6 d.
svajuotoja parašė:
Kovo 4 pagal grafika
tai dar anksti darytis testa. iki tavo dienu dar 6 d.
Mellis parašė:
Pas mane ciklas buvo trumpesnis, nevėlavo dar, turėjau sirgti po kelių dienų, tačiau tik įdomumo dėlei pasidariau ir parodė teigiamą. Tiesa, įtartinai buvo jautri k…
mano ciklas 28d.,o jau parode 24cd
Dievo dovana parašė:
o as manau taip,kiekvienas sirgimas yra skirtingas,ir viskas pas motery keiciasi..anksciau as kraujuodavau po 5 dienas gausiai ir dar dienele patepliodavo,o dabar k…
dariausi pries mmm buvo neigiamas
nusibodo vis laukti kada pamatysiu II bruksniukus, sakiau nesidarysiu ir kai bus lemta pastoti patys simptomai parodys
o dabar galvoji vis gal jau... tai atrodo vieni simptomai pasirodo tai kiti ir kai realiai pagalvoji tai tikriausiai nuo galvojimo tie simpotomai pasireiskia
dar klausimelis gal ir ne itema, bet truputi mane gazdina tai kad labai isryskeja ant krutines venos, nes niekad nesimate ju ir netik as tai pastebejau, bet ir vyras, gal cia kas negerai su manim
ernkam parašė:
dariausi pries mmm buvo neigiamasnusibodo vis laukti kada pamatysiu II bruksniukus, sakiau nesidarysiu ir kai bus lemta pastoti patys simptomai parodys
o da…
nu siaip man isryskedavo,kaip karsciai buna,labai karsta tada ir ant krutines atsiranda ir ant ranku...bet ir nesciai kuo didesnis nestumas tuo jos ryskesnes pasidaro,bent man....nors is pradziu iki 4 menesio visai nieko nebuna man....
ernkam parašė:
dariausi pries mmm buvo neigiamasnusibodo vis laukti kada pamatysiu II bruksniukus, sakiau nesidarysiu ir kai bus lemta pastoti patys simptomai parodys
o da…
as yrgi prisiskaiciau apie simptomus , ir tos vienos ant kruties. pradejau ziuret , ir maciau juos, bet ne buvau nescia. o kai is tikruju buvau nescia tai vienos ir ne maciau,
nediduke396 parašė:
Turiu problema labai noriu vaikelio bet neiseina pastot jau 2 metai. Bijau tirtis kad nepasakytu jog ju visai negalesiu turet. Gal zinot koki gera metoda su kuriuo …
tai visu pirma gal reiktu nueit issitirt o po to ziuret jei ka gydyt reikia ka nebutu per velu
nediduke396 parašė:
Turiu problema labai noriu vaikelio bet neiseina pastot jau 2 metai. Bijau tirtis kad nepasakytu jog ju visai negalesiu turet. Gal zinot koki gera metoda su kuriuo …
o ka jau isbandet? kokius metodus?
nediduke396 parašė:
jei neišsitirsite ir nežinosite dėl ko negalit. Aš jau trys metus bandau va tyrimus padarė pasirodo policidinės kiaušidės yra nuo to ir vaistukai taigi geriau išsitirti kol ne vėlu yra, o stebuklinga priemonė mylėtis kas antrą dieną ir be apsaugų štai ir paslaptis visa
nediduke396 parašė:
Labai pazystama situacijaYra kazkoks liubrikantas konkeive vadinasi ar kazkaip panasaus.Neteko man jo naudot tai nezinau jo veikimo,dazniau reik myletis bet jai tas nepadeda tai reik tirtis tada
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai