ievuciukas68 parašė:
Labukas mamytės norėjau paklausti man dabar yra 30 savaičių o mano mažiukas kartais juda visa diena 😍 o kartais parą būna ramu ir jokio judėjimo ar tai yra normalu …
Sveika. Ta prasme būna dienų kai išvis nejuda? Ar juda mažiau?
ievuciukas68 parašė:
Labukas mamytės norėjau paklausti man dabar yra 30 savaičių o mano mažiukas kartais juda visa diena 😍 o kartais parą būna ramu ir jokio judėjimo ar tai yra normalu …
Nyana parašė:
Nyana parašė:
Net nežinau kaip nupasakoti ta jausmą būna kad nejaučiu jokio stipraus judėjimo toks jausmas kad parą issimiega o kita diena maratonas judesių buna
ievuciukas68 parašė:
Net nežinau kaip nupasakoti ta jausmą būna kad nejaučiu jokio stipraus judėjimo toks jausmas kad parą issimiega o kita diena maratonas judesių buna
Pas mane tas pats būna. Pvz vakar davesi kaip pašėlęs, o šiandien ramesnis. Man vis kiekvieną dieną skirtingai. Nebūna jis nuolat aktyvus ar nuolat pasyvus. Turi savo ritmą. Pastebejau,kad aktyvus nakti ir ryte, per pietus ramesnis. Vakare vel šokiai. Plius pas mane tie judesiukai niekada nebuvo labai stiprūs, nes placenta priekyje. Tai net nežinau ką reiškia kai labaj stipriai spardo šonkaulius 🙂
Rasytė12 parašė:
Pas mane tas pats būna. Pvz vakar davesi kaip pašėlęs, o šiandien ramesnis. Man vis kiekvieną dieną skirtingai. Nebūna jis nuolat aktyvus ar nuolat pasyvus. Turi s…
Taiobir man lygiai taip pat. tikrai nera taip, kad visa diena makaluotusi pilvely 😁 jie gi labai daug miega.
L0co parašė:
Taiobir man lygiai taip pat.tikrai nera taip, kad visa diena makaluotusi pilvely 😁 jie gi labai daug miega.
![]()
Tai va! 🤭 O kai pasiskaitai, kad kitoms duodasi, pilvai kilnojasi, galvoju, kad man to tikrai net nera buvę 🤭 dabar jie itin daug miega. Mažiau budrauja. 👌
As as as 123 parašė:
Pas mane ir placenta buvo priekį normalius judesius pradėjau jausti tik nuo 30sav ir tai buvo labai reti visa nėštumą stresavau dėl to![]()
Aš irgi nejaučiu labai stiprių judesių. Vaikutis gimė sveikas? Jam viskas gerai?
As as as 123 parašė:
Oi tikrai turi įtakos man bent jau kelios daktarės taip sakė, o ir dabar kai laukiau 3vaiko juk žinau kas yra judesiai bet va placenta buvo priekį ir judesius vos <…
vaikutis sveikas? Jam viskas gerai?