Norraaa parašė:
Sveikos, ar gimdykloje duoda moteriai gimdymo naktinius/ marškinius? Ar rreik turėt savo ?
Duoda
Norraaa parašė:
Sveikos, ar gimdykloje duoda moteriai gimdymo naktinius/ marškinius? Ar rreik turėt savo ?
Duoda
4mama parašė:
Na ne visoms skiria 😉 diagnozę turiu,bet matavimai visi normose. Tai tik strbėti.
Pas mane 0.1 virš normos buvo. Liepė leistis insuliną🤦🤣🤣
Rimtai?
justemur parašė:
Pas mane 0.1 virš normos buvo. Liepė leistis insuliną🤦🤣🤣
Rimtai?
Nes pas mane virš normos kartais būna ir 1 ir 1,4 🙈🙈
Ar žadat leistis?
Ir kaip su maisto dieta? Nes man tai labai sunku🙈🤣🫣🫣
mylimukac parašė:
Rimtai?
Nesileidau. Dietos irgi nesilaikiau. Nes sakė net ledų negalima,o aš be jų gyvent negaliu🤦🤣
justemur parašė:
Nesileidau. Dietos irgi nesilaikiau. Nes sakė net ledų negalima,o aš be jų gyvent negaliu🤦🤣
O gyd sakėt, kad nesileidžiat?
Aš be šokolado, bandelių ir skanios kavos negaliu gyventi tai po tokių žiūriu užkyla ir iki 9 😃🙈
mylimukac parašė:
O gyd sakėt, kad nesileidžiat?
Aš be šokolado, bandelių ir skanios kavos negaliu gyventi tai po tokių žiūriu užky…
Ne, skambino nuolat klaust rodiklių ir klaust kaip sekas leistis. Tai sakiau rodiklius kokie yra ištikrųjų ir kad leidžiuos, sakė Šaunuolė,taip ir toliau🤣 ginekologė sakė,sakyk ką jos nori girdėt ir ramu bus😄
justemur parašė:
Ne, skambino nuolat klaust rodiklių ir klaust kaip sekas leistis. Tai sakiau rodiklius kokie yra ištikrųjų ir kad leidžiuos, sakė Šaunuolė,taip ir toliau🤣 ginekolog…
Aš tai pamažinau skaičius, tai sakė šaunuolė, kad prisižiūriu ką valgau😃🙈🙈
Sveikos!!! Pries 2.5 metu gimdziau extra cp dare. Lesciova ir Simona Juciute.. tai atsiliepimai tobuli! Tiek kad ilgai prasikankinau. Sake po 2 metu susitiksim irgi nene sakiau. Ir va turiu dabar termina pagal eho buvo 11 d pagal mm 18.. kolkas dar niekas nevyksta. Gal ne as viena su tokiu terminu?
Labas labas 🙂 ar antroje ligoninėje duoda/siūlo epidiūrą ar dujas? 🙂 gimdžiau klinikose su GD tai siūlė, bet atsisakiau, dabar sakė indikacijų nėra galėsiu gimdyti antroje įdomu ar čia yra epidiūras? Nors klinikose nepasinaudojau ko pasekoje labai gailėjausi , įdomu kaip čia 🙂