Aronoele parašė:
Ka tik uzsisakiau, kartais atrodo, kad vaikai galvoja, kad mes debilai kurie nesupranta ko jie norinu gal pasitaisys situacija
![]()
Paverkti yra normalu, jei alkani, tai pajute biteliuka jie nurimsta
Aronoele parašė:
Ka tik uzsisakiau, kartais atrodo, kad vaikai galvoja, kad mes debilai kurie nesupranta ko jie norinu gal pasitaisys situacija
![]()
Paverkti yra normalu, jei alkani, tai pajute biteliuka jie nurimsta
Aronoele parašė:
Sveiki, kaip jums sekasi paruosti misinukus laiku kol vaikas dar nespejo isiverkti? Kaip pastebite zenklus kad vaikas alkanas? Pvz mano atveju dvynukai arba vienas …
Geriausias dalykas yra isigyti misinuku aparata,1 minute ir ready 👍 ypac nakti kai eini daryt apsimiegojus tai super dalykas 🙏
Mukati parašė:
Geriausias dalykas yra isigyti misinuku aparata,1 minute ir ready 👍 ypac nakti kai eini daryt apsimiegojus tai super dalykas 🙏
Man irgi tobulas isradimas. Nereikia vargti su termosais ir virinti vandeni.
Mamos, kurios vaikus maitina mišinukais ir kieno vaikai kakojo žaliai... iš pradžių maitinau mp + pm, būdavo garstyčių spalvais, būdavo ir žalia. Su daktare pašnekėjom ir sakom pabandysim palikt tik pm ir pažiūrėt kaip jis, bet niekas nepasikeitė, dažniausiai daro žaliai. Naudojam HIPP combiotic, būna ir atpila dažniau nuo jo, bet geria noriai. Svorio priauga gerai. Ar keisti mišinuką? Naudojam jį jau daugiau nei dvi savaites. Bandem frisolac gold comfort, bet jo tiesiog negerdavo, nenorėdavo. Dabar jau ir HIPP pradejo atpylinet daznai, nors atrode, kad tinka
laura.su parašė:
Mamos, kurios vaikus maitina mišinukais ir kieno vaikai kakojo žaliai... iš pradžių maitinau mp + pm, būdavo garstyčių spalvais, būdavo ir žalia. Su daktare pašnekė…
Zalia spalva buna nuo misinuku, kuriuose daug gelezies Jei tustinasi normaliai, kitu bedu nera, vien del zalsvumo nereikia keist
Aronoele parašė:
Sveiki, kaip jums sekasi paruosti misinukus laiku kol vaikas dar nespejo isiverkti? Kaip pastebite zenklus kad vaikas alkanas? Pvz mano atveju dvynukai arba vienas …
As turiu termosa, kuris islaiko ipilto vandens temperatura 12val,tai ryte ir vakare uzsivirinu, atvesiu iki 40 laipsniu ir visada turiu tinkamo vandens, paruosti misinuka trunka puse minutes 😁 be to, labai patogu, jei esu ne namie 😉
VaiLi parašė:
As turiu termosa, kuris islaiko ipilto vandens temperatura 12val,tai ryte ir vakare uzsivirinu, atvesiu iki 40 laipsniu ir visada turiu tinkamo vandens, paruosti mi…
Koks termosas išlaiko tokią nekrintančią temperatūrą? Kaip pagelbėtų kelionėse.
Helly parašė:
Pirkau dar su pirma dukra pries 4 metus, berods Zana parduotuvej, paieskokit, specializuotose parduotuvese tikrai turetu buti🙂mano iki siol puikiai tarnauja 🙂 https://bohemia.lt/termosai-ir-termo-puodeliai/8417-termosas-butelis.html kazkoks toks man atrodo 🙂
Helly parašė:
Teffal termosas 24val man islaike vandeni verdanti 👌