sz3maite parašė:
Sveikos mamytes,
Koki Airijoj perkat sirupa ar kazka panasaus maziukams nuo kosulio? Atrodo pradeda…
Mes visada naudojam sita, tik nezinau nuo kokio tiksliai amziaus jis, man rodos kad gali buti tik nuo metuku...
sz3maite parašė:
Sveikos mamytes,
Koki Airijoj perkat sirupa ar kazka panasaus maziukams nuo kosulio? Atrodo pradeda…
Mes visada naudojam sita, tik nezinau nuo kokio tiksliai amziaus jis, man rodos kad gali buti tik nuo metuku...
Labas vakaras Mamytes
O man ramybės neduoda tie visi balsavimai, kai kurių lietuvių mąstymas pabėgom tai ir būkim be lietuvių pilietybės, gaila realiai vaikų kurie gimsta cia, nors kiti ir nemato ateities Lietuvoje ir jiems OK... Vaikai turi būti vunderkindais,jei dar lietuvių mokykla išvis vaikystės vaikui nėra kada pajusti... Tėvai automatiskai lieka su vaikais kol patys bus savarankiški, mane erzina jog nei čia sava jaučiuosi ir į Lietuvą grįsti nesinori...ta pusiaukelė labiausiai ir gąsdina.... Nuomos dubline kosmosas kad būtų laiku protas atėjęs paskola iškart namą imti, vis galvojom gal dar metus pabusim dar ir
O dabar turint vaiką toks nesaugumo jausmas erzina
Užtenka čia ne svaigti....
Sakykit mamos kuriu vaikai turi abi pilietybes, mes kai grįžom lietuviško gimimo liudijimo išsiimti taip ir esam su vaiku deklaruoti Lietuvoje,man sodra neskaičiuoja nes su vaiku iki 6 ar 8 metu nemokama sveikatos prieziūra kažkas tokio, bet oficialiai aš čia dirbanti, ir visi mes čia, tai nejau kas kartą grįžus deklaruotis , nes norėčiau prabalsuoti už dvigubos pilietybės išsaugojimą, bet aš tipo Lt su vaiku gyvenu taip gaunasi nenoriu kažkokiu problemų, ar per daug čia prisigalvojau, kasnors apšvieskit, patarkit kazka ačiū
Simona3 parašė:
Labas vakaras Mamytes
O man ramybės neduoda tie visi balsavimai, kai kurių lietuvių mąstymas pabėgom ta…
Mano vyras deklaruotas LT. Uzpildziau internetu ir jam balsavima airijoje. Tiesiog ten buna klausimas ar pastovi gyvenamoji vieta cia,ar tik laikinai. Pildziau kad laikina ir balsuos airijoje,ir viskas gerai,patvirtino balsavima pastu nes kitu atveju jusu balsavimo bilietas bus ten kur jusu deklaruota gyvenamoji vieta.
Gileda parašė:
Mano vyras deklaruotas LT. Uzpildziau internetu ir jam balsavima airijoje. Tiesiog ten buna klausimas ar pastovi gyvenamoji vieta cia,ar tik laikinai. Pildziau kad …
Aišku pabandysiu, ačiū 😉
sz3maite parašė:
Sveikos mamytes,
Yra nuo metuku toks sakyciau nekaltas sirupelis Glycerine. Duociau drasiai siek tiek maziau nei nurodyta
Kitute parašė:
Va va sitas. Dar + inhaliacijos ir labai super gydymas gaunasi
..upse.. parašė:
Yra nuo metuku toks sakyciau nekaltas sirupelis Glycerine. Duociau drasiai siek tiek maziau nei nurodyta
Glycerine ir mums vaistineje rekomendavo kai gerkle skaudejo
Jura11 parašė:
Labas visoms noriu paklaust ar po maternicio grizot i darba? Jai ne kokiais budais pabuwot ilgiau su leliukais namie🌺 aciu
3 men dar emiau neapmokamu.