asta.sigis parašė:
As liepa praradau savo maziuka 20 sav, man patare sulaukti 3 ciklu gerti foli
Supratau, palauksiu ir as kelis mėnesius...
Pasirūpinsiu vitaminais, ir tikekimes geriausio! Sekmes
asta.sigis parašė:
As liepa praradau savo maziuka 20 sav, man patare sulaukti 3 ciklu gerti foli
Mazoji Eglė parašė:
Galite pradeti gerti pregnacare ir papildomai folio rugsties. As persileidau labai ankstyvam nestume (6sav) nelaukiau kitu menesiniu ir iskart pastojau, nestumas buvo skaiciuojamas nuo persileidimo dienos. Tiesa pastojus man vel tepliojo, bet tapacia diena lekiau pas Kazlauska ir jis israse progesterono, kad padeti isitvirtinti nestumui. Sekmes, linkiu greitai sulaukti dvieju juosteliu ❤️
Kodelciuke parašė:
Galite pradeti gerti pregnacare ir papildomai folio rugsties. As persileidau labai ankstyvam nestume (6sav) nelaukiau kitu menesiniu ir iskart pastojau, nestumas b…
Labai aciu uz info. Sekmes
MMAŽŽĖ parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti , o kai eini pas vaiko daktara tai jiems vaiko knygute reikia atiduoti? Nu ta prasme palikti pas juos ar kiekvieno vizito metu nešiotis k…
Nesiotis
asta.sigis parašė:
Nesiotis
O mes šiandien buvome ir jie pasieme knygute ir negrazino... tai reiks pirmadieni eiti pasiimti.
Nestukele parašė:
Sveikos, gal kas zinot ir galit pasakyti tiksliai ar motinystes ismokos priklauso nuo to, kiek pries tai algos gaudavai, ar kiek valandu pradirbdavai? Ar nuo algos …
Jeigu full time dirbote gausite max 245€, part time maziau buna
SandyV parašė:
Jeigu full time dirbote gausite max 245€, part time maziau buna
As dirbau partime gaudavau 230-€ pries 4 metus visoms tiek pat tik turite buti isdirbus metus ar du kad gautumete
Nestukele parašė:
Sveikos, gal kas zinot ir galit pasakyti tiksliai ar motinystes ismokos priklauso nuo to, kiek pries tai algos gaudavai, ar kiek valandu pradirbdavai? Ar nuo algos …
Turi būti sumokėtos 39 PRSI įmokos žiūri i paskutinius 2 metus. Pašalpa vienoda 245