Sveikos , blemba rasiau darbui kad noriu pasiimti tas 16 savaiciu nemokamas , tai stai ka atrase - As this is unpaid leave you would need to ask social welfare about this. Tai nesuprantu blyn dabar ka reikia man daryt?

MMAŽŽĖ parašė:
Sveikos , blemba rasiau darbui kad noriu pasiimti tas 16 savaiciu nemokamas , tai stai ka atrase - As this is unpaid leave you would need to ask social welfare abo…
tikrai ne social welfare, nes su jais tai nesusije jie juk nieko nemoka kaip ir darbdavys, jis juk tik privalo issaugot darbo vieta ir viskas.. parasykit hr savo kad pratesima padarytu.
charlee23 parašė:
tikrai ne social welfare, nes su jais tai nesusijejie juk nieko nemoka kaip ir darbdavys, jis juk tik privalo issaugot darbo vieta ir viskas.. parasykit hr savo…
Kur parašyti? Nes rašiau 2 kartus darbdaviui , net persiunčiau laiška kuri gavau kad reikia tartis tarp darbdavio ir darbuotojo , nu jokio atsakymo , nenori duot ir viskas... nežinau teks išeit iš darbo tada..
MMAŽŽĖ parašė:
Kur parašyti? Nes rašiau 2 kartus darbdaviui , net persiunčiau laiška kuri gavau kad reikia tartis tarp darbdavio ir darbuotojo , nu jokio atsakymo , nenori duot ir…
Na kas imonej pas jus tokius reikalus tvarko? Yra koks HR atstovas? Nes gal ne tam zmogui rasot o jis nezinodamas itatymu vejus atraso. Nes is esmes jus jau rastiskai praneset kad prasitesti norit tas 16 nespmokamu savaiciu tai jau ta padaret.
Jum is niekur iseit niekur nereik. Ir dar po tu neapmokamu zn lyg dar kazkokios yra sav 2 lyg apmokamos tevystes atostogos hr zinotu tikrai.
MMAŽŽĖ parašė:
Sveikos , blemba rasiau darbui kad noriu pasiimti tas 16 savaiciu nemokamas , tai stai ka atrase - As this is unpaid leave you would need to ask social welfare abo…
Nesąmonė jūsų darbdavys jus klaidina.
Aš nesu tikra,bet man rodos kad jie negali neduoti. Aš savo darboviete pastačiau prieš fakta kad lieku dar tu 16 savaičių ir viskas. Ne manau kad jie gali paprieštarauti nes tai papildomos maternity leave tik unpaid,ir jeigu ju nepaimsi iškart po mokamų jis prapuls.
Jusu vietoje gražiai oficialiai parašyčiau konkrečias datas nuo kada iki kada imate tas papildomas motinystės atostogas ir neimčiau I galva. Nes jeigu jus paveluosite juos informuoti tada jie gali pasakyti "sorry too late"
gal kas zinot ar temporary lay off del covid19 sutrumpina darbo staza ar ne? Man kiekvienas menesis siai dienai svarbus,bet esme,kad darbas uzdarytas. Liepos menesi keiciau darba,rugpjuti jau noreciau iseit i atostogas,nes bus paskutinis nestumo menuo,skaiciau kad gauti maternity payment reikia but vienam darbe isdirbus 12menesiu,nors pas mane tarpo tarp darbu nebuvo,nes 3savaites dirbau tiek senam tiek naujam darbuose,tai va tas covido sedejimas namie kazin nepakenks maternity ismokai? Kas cia padeti galetu? Citizen information?
Splash parašė:
gal kas zinot ar temporary lay off del covid19 sutrumpina darbo staza ar ne? Man kiekvienas menesis siai dienai svarbus,bet esme,kad darbas uzdarytas. Liepos menesi…
klausciau i citizen, nes seip kiek suprantu tas kad esi ant covid payment nereiskia kad esi bedarbis..
o jus pries tai darbe kiek laiko dirbot? nes esme prsi imokos kad butu iki isejimo i maternity o ne butent vienam darbe but isdirbus..ju puslapy tiksliau ten nurodyta kiek prsi reik but imokejus per tam tikra laika..
charlee23 parašė:
klausciau i citizen, nes seip kiek suprantu tas kad esi ant covid payment nereiskia kad esi bedarbis..
Kad as lyg skaiciau,jog vienam darbe 12men reikia but isdirbus ir airijoj bent 12men gyvent,kad gauti nemokama maternity care. As liepos 27d keiciau darba,iki tol puse metu buvau kitam darbe. Idomu kaip su tuo prsi bus,nes ten irgi buvom ant wage subsidy beveik visa laika. Labai painu
Splash parašė:
Kad as lyg skaiciau,jog vienam darbe 12men reikia but isdirbus ir airijoj bent 12men gyvent,kad gauti nemokama maternity care. As liepos 27d keiciau darba,iki tol p…
tai kad reik kazkiek laiko cia isgyvent tas tiesa, bet kadangi nelabai issamei savo sitacija apraset tai ir sunku tiksliai pasakyti. citizen geriausiai patartu. jei tik nesenai esat atvykusi i airija beabejo db svarbu kuo ilgiau dirbt iki dekreto..jei gyvenat cia ne vienus metus ir tik keitaliojot darbus tai nzn ar tas turi reiksmes, svarbiau prsi imokos.. bet cia velgi citixen tiksliau atsakytu.. sekmes jum