Allionka parašė:
Hm, man gal dėl diabeto per kiekvieną vizitą daro echotai iš viso daugiau nei 10 kartų, gal 12-13, dvejose ligoninėse
Man irgi kiekviena apsilankyma dare, nors diabeto nebuvo
Allionka parašė:
Hm, man gal dėl diabeto per kiekvieną vizitą daro echotai iš viso daugiau nei 10 kartų, gal 12-13, dvejose ligoninėse
Man irgi kiekviena apsilankyma dare, nors diabeto nebuvo
Sarutina parašė:
Geras, nezinojau, kad gali kazka grazinti. Pasidomesiu , aciu![]()
as esu ikk classic, siuo metu atstato iki 100 euru per metus.
taip pat atstato iki 100 euru uz pirktus mineralus-foli, gelezi, magni.
Sarutina parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima toms kurios gimdė vokietijoje. Kaip buvo su ultraschall tyrimais? Mano ginekologė informavo, kad sveikatos draudimas (aok,) apmoka t…
Susimokejau 100 ir kiekvieno vizito metu darė echo. Ir tuos 100€ grąžino aok.
Zivilliuke parašė:
Susimokejau 100 ir kiekvieno vizito metu darė echo. Ir tuos 100€ grąžino aok.
Aciu
Tadammm parašė:
Kiek dienų laiko ligoninėj po gimdymo?😊
Man per info Abend sakė gali ir ta pačią dieną namo važiuoti jei gerai jautiesi ir nori, o gali gulėti 3 - 5 dienas. O jei kokios komplikacijos, cp tai jau manau ne pats renkiesi, o standartiškai 4 - 5 dienos ar daugiau jei reikia.
Tadammm parašė:
Kiek dienų laiko ligoninėj po gimdymo?😊
Jei gimdymas sklandus ir vaikui viskas gerai 3 diena namo isleidzia. Nes pirmas dvi dienas daro vaikui tyrimus.
Sarutina parašė:
Sveikos mamytes, turiu klausima toms kurios gimdė vokietijoje. Kaip buvo su ultraschall tyrimais? Mano ginekologė informavo, kad sveikatos draudimas (aok,) apmoka t…
Bet tai kaip įdomiai, pasisekė man su ginekologe tada, nes darė tu tyrimų beveik kas kartą ir nieko primokėti nereikėjo
Melleta parašė:
Bet tai kaip įdomiai, pasisekė man su ginekologe tada, nes darė tu tyrimų beveik kas kartą ir nieko primokėti nereikėjo![]()
Drauge apacioje vokietijos gyvena, irgi sake nieko nemokėjo nors nuolat darė
Sarutina parašė:
Man nedare kiekviena karta, dare pagrindinius 3 ir pora kartu dare nes buvo poreikis paziureti tam tikrus dalykus. Nuo tam tikro laiko pradejo sirdies tonus rasyti, jei judesius jauti, tai kaip ir nieko naujo nepamato kaskarta ziurint