SunMoon parašė:
Kaip greit 🙏 linkiu greito, lengvo ir sklandaus susitikimo 🌹
Mergina jau 2,3 kg vakar buvom susitikime.tau to.paties mieloji
SunMoon parašė:
Kaip greit 🙏 linkiu greito, lengvo ir sklandaus susitikimo 🌹
Mergina jau 2,3 kg vakar buvom susitikime.tau to.paties mieloji
Mira. parašė:
Ne, tik ant kamuolio. Tik va ko trūko, tai apklotuko ant kamuolio, nu nes vistiek ten jau plykšė būni, tai sėstis ant jo paprastai man buvo nemalonu, bet savo rankš…
Siaip turi palutes duoti sestis ant kamuolio. Ir labai padeda sukti astunke is klubu 👍👍👍
AgneUgne parašė:
Siaip turi palutes duoti sestis ant kamuolio. Ir labai padeda sukti astunke is klubu 👍👍👍
2 pagimdziau ir aštunkių nesukau, nes niekas nesake 😁buciau gal pabandzius bent. Bet ant kamuolio kad ir kaip skauda, tikrai geriau, greiciau kaip sako kaklelis atsiveria ir saremi pasokinedama iskvepuoji 😁
AgneUgne parašė:
Man nedavė 🙃 gal pamiršo, o aš nepaprašiau, bet savo turėjau tai nesukau galvos 😊 aha klubų sukimas gerai 😊
Daivavaa parašė:
2 pagimdziau ir aštunkių nesukau, nes niekas nesake 😁buciau gal pabandzius bent. Bet ant kamuolio kad ir kaip skauda, tikrai geriau, greiciau kaip sako kaklelis ats…
Man aštunkės naturaliai gavos 😁
rutoskinas parašė:
Jau esamos mamytes, ar davet pinigeliu ar kazkokia kitokia dovanele kam nors gimdymo metu?![]()
Ne.
rutoskinas parašė:
Jau esamos mamytes, ar davet pinigeliu ar kazkokia kitokia dovanele kam nors gimdymo metu?![]()
Ne.
rutoskinas parašė:
Nieko nedaviau, padekojau tik ir viskas
rutoskinas parašė:
Ačiū pasakiau ir viskas