Karolynchik parašė:
taip ir dariau,taciau pagal pirmuma duoda ta kuris "priklauso" pagal mikrorajona,tai vat bandysim tiesiog atsisakyt sio ir laukt vietos i kita kuris mums labiau nor…
Visur tokia. Pažiūrėkit kas Vilniuj darosi...
Karolynchik parašė:
taip ir dariau,taciau pagal pirmuma duoda ta kuris "priklauso" pagal mikrorajona,tai vat bandysim tiesiog atsisakyt sio ir laukt vietos i kita kuris mums labiau nor…
Visur tokia. Pažiūrėkit kas Vilniuj darosi...
__Fėja__ parašė:
Na va, išsiaiškinau savo situaciją pasiskambinusi į savivaldybę. Pasirodo, kad per Smart-id neleidžia prisijungti, nes kažkokių nustatymų sutvarkiusi nesu, turėtų m…
Ar atsiunte jums atmintine? Man irgi neleidzia prisijungt, gal pas mane irgi kazkas nesutvarkyta🤔 jei galit, pasidalinkit 😊
Angeliukasas parašė:
Ar atsiunte jums atmintine? Man irgi neleidzia prisijungt, gal pas mane irgi kazkas nesutvarkyta🤔 jei galit, pasidalinkit 😊
kad ten isvis tam psl betvarke,viena diena leidzia,kita nebe😂
eglkus parašė:
Sveikos, mamos, ačiū už paliestą darželių temą. Nepavyksta prisijungti ir man, į švietimo skyrių prisiskambinti irgi nepavyksta. Bandysim kitą dieną 🤷♀️………
jus irgi per cia bandot bet neleidzia toliau po smart id patvirtinimo?
nes man cia labai gerai iseina viskas,nors pries kelias dienas nu niekaip nepasijungiau
Karolynchik parašė:
nes man cia labai gerai iseina viskas,nors pries kelias dienas nu niekaip nepasiju…
neleidzia ikelt video cia, as tiesiai i registruok.lt einu,o ne pradziai per ukmerges savivaldybes psl
Karolynchik parašė:
nes man cia labai gerai iseina viskas,nors pries kelias dienas nu niekaip nepasiju…
Taip, po smart id meta 'sistemos klaida' 🙊
eglkus parašė:
Taip, po smart id meta 'sistemos klaida' 🙊
ir man buvo,bet kazkaip savaime susitvarke🤣
Karolynchik parašė:
Tai va,čia kažkaip įdomiai,neaišku ištikrųjų pagal ką jie ten žiūri😁😁
Angeliukasas parašė:
Telefonu taip įmantriai pasakė, kad duos atmintinę, o iš tiesų gavau tik nuorodą https://www.smart-id.com/lt/atsisiuntimas/paskyros-registracija/
Pas mane buvo SmartID Basic, su juo galima tik el. bankininkystėje veikla, reikėjo pakelti paskyros lygį