Vejo malunelis parašė:
kiek jau laiko jusu vyras tokiu ritmu dirba? as bijau kad nenutruktu rysys tarp dukters ir tevo,nes mazoji labai skaudziai isgyveno pirma isvaziavima...
gal kokius jau 8 metus vazineja....
Vejo malunelis parašė:
kiek jau laiko jusu vyras tokiu ritmu dirba? as bijau kad nenutruktu rysys tarp dukters ir tevo,nes mazoji labai skaudziai isgyveno pirma isvaziavima...
aurorra parašė:
oho kantri moteris esat
Vejo malunelis parašė:
ohokantri moteris esat
![]()
na nieko ner labiau pastovesnio uz laikinuma..... LT ner labai dideliu darbu pasirinkimo uz normalu atliginima......
22vilma parašė:
Aš dedavau saltiena, tai vasarą greičiau, o šaltuoju metu apie 4 sav jei neatidaro stovi šaldytuve. Dar kepsnių primusiau, suprieskoniuotus į stiklainį sudėjau ir u…
Kokius prieskonius dejot ir kiek? O kaitinot slovika? Ir alieju pilna slovika pilet?
Sikase parašė:
Kokius prieskonius dejot ir kiek? O kaitinot slovika? Ir alieju pilna slovika pilet?![]()
Ką radau, ta sudejau kiaulienos,šašlyko,kepsnių, krapų dziovintu, juodu pipirų ir 5 pipirų mišinio žirniais labai man jie kvepėjo. Uzpyliau aliejumi, pamaigiau biski ir palikau per nakti inde, ryte sudejau viską į stiklainį pasistengus, kad nebutu oro tarpu, uzpyliau aliejumi iki pat viršaus ir užsukau. Nieko nekaitinau, kepasi pats, sakė superiniai
o aliejus prieskonių prisigeres tai į bulvės ar kokius makaronus ypila po biski, kai gaminasi.
22vilma parašė:
Ką radau, ta sudejaukiaulienos,šašlyko,kepsnių, krapų dziovintu, juodu pipirų ir 5 pipirų mišinio žirniais labai man jie kvepėjo. Uzpyliau aliejumi, pamaigiau b…
Issisaugojau o jei cesnaka deciau
Aciu labai kaip vytas gris reiks prigaminti gerybiu
Sikase parašė:
Issisaugojauo jei cesnaka deciau
![]()
Aciu labai kaip vytas gris reiks prigaminti gerybiu![]()
Manau kad nepamaišytų ir česnakas tik kad rūgimo neduotų
gal geriau česnakine druska ar granulės
22vilma parašė:
Manau kad nepamaišytų ir česnakastik kad rūgimo neduotų
gal geriau česnakine druska ar granulės
![]()
Nuva ba, bet cia kur su vistiena idejo tai dedas cesnakas jetaus as esu cesnaku fane... as ju visur dedu, man taip skanu
mama buvo 10dienu pas mus atvaziavus, paklausiau ar patinka cesnakas, mes retai matomes. Sako taip, tai po paskui prase maziau deti nes uzpakali jau skauda
o as pripratus su dukryte