[email protected] parašė:
O kaip ginekologė Juciute?![]()
Ar ne juciene
Ar ne juciene
eivita999 parašė:
Ar ne juciene
Juciute dukra ;)
Jusiene,kuraitiene,valiukiene,rutkauskiene...super ginekologes..
Rutkauskienė man taip pridirbo praitais metais kad net pavardes nenoriu girdėt ...Rineja parašė:
Jusiene,kuraitiene,valiukiene,rutkauskiene...super ginekologes..
Nekantraujenti parašė:
Rutkauskienė man taip pridirbo praitais metais kad net pavardes nenoriu girdėt ...
Ką padarė? 🤤
Nekantraujenti parašė:
Rutkauskienė man taip pridirbo praitais metais kad net pavardes nenoriu girdėt ...
O as visa nestuma ir dbr lankausi man super.
As ir pas ja lankausi,net kauno kliniku profesorei giria ja,manes kai paklause kas priziuri dabar pasakiau rutkauskiene sake be baimes,cia docentu,profesoriu zodziai..aisku kol nesusiduri su kokia nors neigema emocija visi geri daktarai.bet jeigu nelaime nesuziurejimas,praziurejimas ar tiesiog likimas kaltinam ka medikus ir cia visur taip yra..as ir pati susidurus su mediku klaidom,ir kaltinu po siai dienai..
Aš pabėgus nuo Beržinienės pas Juciūtę lankiausi. Labaaai patiko man ji ❤️ Prižiūrėjo labai, jeigu kas nors tik, iš karto apžiūrėdavo, nuramindavo kai koks klausimas iškilo, visada galėjau paskambinti jai, kadangi dirba ir Kaune, tai ir ten priėmė kai neturėjo laiko Marijampolėj, nuostabi ginė, jauna, šiuolaikiško požiūrio. Tik gaila, kad pačioj klinikoj ultragarso negali padaryt. Nebent ligoninėj. Tai jeigu norit, kad būtų viskas vietoje, geriau pasirinkti kažkokią kitą kur mamytės rekomendavo🤗
Rineja parašė:
As ir pas ja lankausi,net kauno kliniku profesorei giria ja,manes kai paklause kas priziuri dabar pasakiau rutkauskiene sake be baimes,cia docentu,profesoriu zodzia…
praitais metais lankiausi pas ja ieškojau bėdos kodėl negaliu pastoti praleido pro pirštus policistines kiaušides .. ok nesužiūrėjo visko pasitaiko šeip ne taip pastojau ..nuo pat pradžių nesakė nors aiškiai matė kad vaikelis vystosi ne taip kaip turėtų nieko nesakė kol pradėjau po truputį kraujuot priėmė greitai bet vistiek nieko nedarė nors vaikelis nustojo pats vystytis 14sav nėštumo ..vaisius per didelis jog pasišalintų pats nedavė dar tris savaites siuntimo abrazijai kol pati neisireikalavau nuvykus y ligonine padarė abrazija po jos praėjus valandai prasidėjo komplikacija teko antra karta operuoti . Mane operavo daktarė Jucienė po operacijos pasiliko stebėti .. atėjus vizituoti paaiškino kodėl turėjo atlikti antra operacija .. pasirodo todėl kad vaisius buvo gimdoje supuves .. sakė jog nebuvo galima taip ilgai laukti nes vaisius turėjo apsigimima .. paklausė ar norėčiau pateikti kaltinimus gydytojei tuo metu buvau labai prastos būklės dėl vaikelio mirties todėl pasakiau kad ne .. gydytojos Jucienės verdigtas ,,Gerai kad pavyko išsaugoti gimda ,, kaip pagalvojau jog esu jauna ir per ja galėjau nesusilaukti vaikų daugiau noro lankytis ir rekomenduoti ja nebebuvo .. dabar lankausi pas labai gera gydytoja Markauskiene ir ačiū Dievui sėkmingai pastojau ir nešioju jau greitai y pasaulį ateinančia mažyle ...